Afla ce masuri radicale ar trebui sa ia Andreea Balan pentru a-si proteja sarcina

By
loading...

Andreea Balan este insarcinata pentru a doua oara si incearca sa apeleze la cat mai multe metode pentru a aduce pe lume un bebelus perfect sanatos. desi este insarcinata in sase luni si jumatate, vedeta are o activitate foarte intentsa, sustinand inca numeroase concerte in care si danseaza. Recent ea a realizat un pericol la care nu s-a gandit pana acum: radiatiile.

Andreea poate sa tina la distanta undele electromagnetice intense din stuiourile TV unde apare dar si de pe scena unde isi sustine concertele imbracand haine confectionate dintr-un material special care sa o protejeze. Ideea inovatoare ii apartine designerului Mirela Novak.”

„Andreea balan, fiind intr-o perioada foarte activa profesional, in cadrul concertelor, se poate expune sub o umbrela de radiatii, asa ca ii recomand sa poarte haine cu protectie” a declarat designerul Mirlea Novak. Aceasta, impreuna cu coodonatoarea de conf Ioana Sanda Avram au realizat proiectul EWA, ce consta intr-o solutie la radiatiile de inalta frecventa prin inovatia tesaturii.Corsetele si rochiile din aceasta colectie au rolul de a proteja si a apara corpul de radiatiile electomagnetice. Andreea poate sa ii isi protejeze sarcina purtand haine din aceasta colectie cu protectie la radiatii.

Inovatia materialului consta intr-un fir metalic acoperit cu argint care e invizibil, inserat in tesatura, formand o textura fina de protectie la radiatii electromagnetice dupa cum explica designerul. Tesatura nu blocheaza in totalitate undele electromagnetice, insa respinge o mare parte din radiatii, reducand semnificativ nivelul de expunere. intrucat diviziunea celulara a bebelusului este mai intensa in primele sase luni de sarcina, designerul mirela Novak recomanda viitoarelor mamici sa poarte haine sau corsete cu protectie, tesatura fiind foarte fina si avand 99,9% protectie la retelele de telefonie mobila si Internet.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News