Alexandru Arsinel, decizie de ultima ora cu privire la cariera lui. Iata ce l-a determinat sa faca asta

By
loading...

Alexandru Arsinel este unul dintre cei mai cunoscuti actori de comedie din Romania. De-a lungul carierei sale a contribuit la teatrul de revista, a avut nenumarate roluri in productiile de televiziune si film. In prezent, este directorul  Teatrului de revista “Constantin Tanasea din Bucuresti, unul dintre locurile sale de suflet. 

In varsta de 79 de ani, indragistul actor se pare ca a luat o decizie cu privire la cariera sa. Se pare ca ultimul an si-a pus amprenta asupra artistului, cumulate cu varsta sa inainta, iar acum sa semne de oboseala. Anuntul deja a fost facut anajatilor teatrului, pe care i-a rugat sa pastreze discretia in legatura cu acest subiect.

Persoana care a facut aceste dezvaluiri nu a vrut sa ii fie dat numele in presa, fiind inca angajat al teatrului, dar sub protectia anonimatului a declarat ca: “E departe de a fi in forma de acum un an. Vrea sa se retraga, a si anuntat, discret, ca nu mai vrea sa fie manager la Teatrul Constantin Tanase incepand cu 1 ianuarie. Vrea sa se retraga din functia de director, stie deja toata lumea de acolo. Va juca in continuare, cand va putea, daca va mai fi dorit, dar nu mai vrea sa fie director acolo, simte ca i-a ajuns.”

Ultimul an de zile a fost foarte greu pentru actor: si-a pierdut partenera de scena, sotia sa are probleme de sanatate care o impiedica sa se descurce singura, iar artistul vrea sa isi dedice timp familiei si pentru el.

Acesta a facut si o recomandare pentru viitrul director: “Locul lui va fi preluat, cel puţin ca interimar, de Vasile Muraru, cel care e acum directorul artistic. Toata lumea stie ca Vasile visa la momentul asta, asa ca el va fi seful, cel putin o perioada. Daca va ramane director mare, depinde doar de Primarie, daca va fi agreat politic, daca se muleaza pe ceea ce se doreste”, a declarat sursa citata.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News