Alin Andronic povesteste despre drama care l-a impiedicat sa isi urmeze visul

By
loading...

In urma cu mai multi ani, Alin Adronic, concurent la Exatlon a trait clipe cumplite. Visul sau era de a deveni un mare fotbalist, insa acesta i-a fost spulberat din cauza mai multor probleme ce au survenit de-a lungul anilor. Desi este acum un concurent la Exatlon recunoscut si considerat om de baza, el nu se simte complet increzator in fortele proprii, intrucat ani la rand a fost nevoit sa profeseze in alt domeniu.

Alin Andronic, in cadrul ultimei editii de la Exatlon a povestit ca regreta foarte mult faptul ca, din cauza accidentarilor si a faptului ca a suferit mai multe operatii nu a mai putut sa devina forbalist.

„Aştept sa vina si momentul meu in viata in care pot sa zic ca ceva bun se va intampla si cu mine. Am avut multe de suferit in viata, si cu parintii, cu sora mea. Mi-am dorit foarte mult sa ajung fotbalist, nu am reusit fiindca am avut multe operatii, accidentari”, a declarat Alin Andronic la Kanal D.

Membrul echipei Razboinicilor din concurs, Alin Andronic a marturisit ca in cazul in care ar castiga premiul cel mare la Exatlon si-ar dori cu acei bani sa-si ajute familia. Premiul final al concursului este de 100.000 de euro.

Sportivul le povestea colegilor despre durerile pe care inca le maia re din urma accidentarilor si operatiilor  survenite in tinerete, cele care l-au si impiedicat sa-si implineasca visul, acela de a deveni fotbalist.

„Nu simt deocamdata nimic, nicio diferenta. Cateodata ma doare fara sa fac nimic, cateodata ma doare si cand apas”, le-a povestit Alin Andronic colegilor care au mai ramas inca in competitie.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News