Alina Sorescu, despre mărirea familiei. „Să ai doi copii la diferenţă aşa de mică e un lucru solicitant”

By
loading...

Alina Sorescu isi imparte tot timpul intre cresterea celor doua fete ale sale, Raisa si Carolina, pe care le are cu Alexandru Ciucu si scola de muzica. Ea recunoaste ca in perioadele foarte aglomerate din viata nu ar putea sa faca fata fara a avea un ajutor. Prin urmare, sosirea unui nou copilas in familie nu este in planul celor doi soti in aceasta perioada.

Alina este o mamica full time atunci cand nu este la scoala de muzica si nu are cursuri. Ea isi doreste sa mentina aceasta linie in continuare, intrucat fetitele o solicita, iar ea face fata cu brio provocarilor. Ea vrea sa fie alaturi de cele doua deoarece ele se afla in perioada in care evolueaza. Se ocupa foarte mult de educatia lor. Nu se gadeste la un al treilea copil inca, deoarece, dupa cum spune ea, sa ai doi copii la o diferenta de varsta mica este un lucru solicitant si obositor.

„Imi doresc foarte mult sa ma ocup de fetitele mele, pentru ca e perioada in care ele evolueaza. Carolina incepe sa invete sa scrie, deja merge la inot, vine cu mine la cursurile de muzica, pe Raisa vreau sa o duc la balet. Imi propun sa ma ocup foarte mult de educatia lor, de experientele lor, chiar daca acum au mai crescut si sunt independente. Observ ca se aplica vorba aceea: copii mici, griji mici, copii mari, griji mari. Asa e!”, a povestit, pentru Libertatea, Alina Sorescu.

„Deocamdata, nu ma gandesc la asta, pentru ca sunt pana peste cap cu treaba, toata ziua sunt in priza, nu cred ca as mai putea in momentul de fata. Sa ai doi copii la diferenta asa de mica e un lucru solicitant. Deocamdata, suntem bine asa”, a precizat cantareata.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News