,,Am pierdut totul pe Facebook, n-a mai rămas nimic!” O femeie este distrusă după ce a făcut o greșeală uriașă. Uite care e pericolul despre care nu vorbește nimeni, acum ea vrea să avertizeze: așa se întâmplă!

By
loading...

O femeie din Marea Britanie vrea să tragă un semnal de alarmă referitor la relațiile amoroase stabilite pe internet, în contextul în care din ce în ce mai multe persoane apelează la acest mediu pentru a-și găsi jumătatea.

Evangelina Tsadiosou, în vârstă de 40 de ani, a cunoscut pe Facebook un bărbat din Statele Unite. Cei doi au început să vorbească din ce în ce mai mult și, în cele din urmă, au ajuns să formeze un cuplu, o relație la distanță.
Mai șocant este faptul că, deși nu îl întâlnise personal niciodată, Evangelina a acceptat să fie soția lui. Planul era ca aceasta să vândă tot ce are în Marea Britanie și să meargă în Canada, pentru a se stabili acolo alături de el.

Femeia l-a urmat până la capăt și, orbită de dragoste, și-a înstrăinat toate lucrurile, de la casă și până la mașină, pentru prețuri de nimic, dornică să înceapă o nouă viață alături de cel care, credea ea, era iubirea vieții sale.

Șocul a fost foarte mare în momentul în care, cu doar câteva zile înainte de plecare, ea a fost contactată de o altă femeie, care i-a spus că bărbatul era un escroc sentimental.

Practic el avea mai multe ,,relații” și era logodit cu o grămadă de femei din toată lumea, de care își bătea joc fără pic de jenă. Evangelina s-a hotărât să vorbească și să își facă cunoscută pățania pentru ca alte femei să nu cadă și ele în astfel de capcane.

Acum ea vrea să își reconstruiască viața și plănuiește să se stabilească în Statele Unite, unde ar dori să își lanseze o carieră în muzică.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News