Am trăit s-o vedem și pe asta! Bărbatul a mers cu mașina în târg să o vândă, dar când au văzut ce scria în anunț, nu le-a venit să creadă! Uite ce voia bărbatul, a ajuns de râsul lumii!

By
loading...

Piata anunțurilor surprinde la fiecare pas. De data aceasta, un bărbat “doritor” a cam dat-o cu bâta-n baltă și în loc că primească ceea ce a cerut în anunț… a ajuns de râsul internetului!

Curajos, omul nostru s-a gândit să meargă cu mașina la un târg auto și, în loc să scrie pe afișul de vânzare al autoturismului caracteristicile bijuteriei pe patru roți, și-a notat cele mai tăinuite dorințe.

Lesne de înțeles, ploieșteanul a fost foarte clar: „Caut femeie urgent, 17-30 de ani, ieftină și economică, dar cu putere maximă și, cu puțin noroc, pură și castă ca o fecioară.” Și asta nu este tot! Bărbatul are cerințe dintre cele mai ciudate! Nu-ți dorește neam ca doamna de lângă el să fie pistruiată sau, Doamne ferește, să cântărească mai mult de 90 de kilograme! Nu de alta, dar în casa lui, cocoșul trebuie să cânte nu vreo găină umflată în pene!

Orice obiect de schimb are și un preț! Domnul nostru este dispus să scoată ceva verzișori din buzunar pentru companie! Și e și normal, obrazul subțire cu cheltuială se ține!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News