Amalia Năstase se pregăteşte de mutarea în America. Iată ce a făcut-o să ia această decizie

By
loading...

Amalia Nastase, fosta sotie a celebrului Ilie Nastase isi petrece mai toate vacantele in Los Angeles. Aceasta apropiere de America le-a facut pe cele doua fete ale sale sa isi doreasca sa se mute de tot acolo, ele indragostindu-se iremediabil de tara. Pentru a nu destrama familia insa, fosta nevasta a lui Ilie are de gand sa se mute si ea definitiv peste ocean.

Amalia Nastase, a marturisit pentru libertatea ca vizitele ei atat de dese in America au fost facute la cererea Alessiei si a Emmei, fiicele sale de 16 ani si respectiv 13 ani pe care le are din mariajul sau cu Ilie Nastase. Cele doua fete isi doresc foarte tare sa isi continuie studiile acolo si daca se poate sa se mute chiar definitiv. Ele merg de mici la Scoala Americana si nu le va fi deloc greu sa se mute avand in vedere ca sunt deja educate in acel sistem.

„Ele merg la Scoala Americana de mici, Toma merge si el de anul acesta. Sunt educate in sistemul asta si bineinteles ca urmatorul pas va fi sa mearga la facultate acolo. Alessia mai are doi ani. Sunt pregatita sa le vad la facultate, dar nu-mi vine sa cred ca au crescut asa mari si ca, practic, mai am doi ani pana când Alessia pleaca de la noi de acasa! Daca doi dintre copiii mei vor fi acolo, n-are rost sa stam despartiti. Nu stim inca ce o sa facem, daca o sa cumparam ceva in America, pentru ca nu am facut inca nici un plan, dar cand s-o intampla cu facultatea Alessiei, o sa vedem…”, a declarat Amalia pentru Libertatea.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News