Ana Morodan, dispusă să cedeze mult dorita imunitate la Asia Express!

By
loading...

In aceasta seara o noua cursa pentru ultima sansa va putea pune in pericol trei dintre cele cinci echipe ramase in competita celui mai dur reality-show difuzat in momentul de fata, Asia Express- Drumul Elefantului.

In aceasta etapa a concursului exista doar o singura echipa care este imuna, iar aceasta este formata din Ana Morodan si Adrian Telespan, cei care au castigat editia de duminica si o data cu ea si ravnita imunitate. Luand in considerare faptul ca Ana a fost cea care a fost implicata in ceea ce a patit Oase la proba de amuleta, cea care l-a lasat pe acesta cu piciorul in gips, vedeta va face o propunere care va starni diverse reactii printre colegii sai. Contesa digitala va declara ca este dispusa sa isi cedeze imunitatea in cazul in care Oase si CRBL vor fi votati sa participe la cursa pentru ultima sansa in aceasta seara.

„Noi vrem sa propunem sa nu fiti voi cei votați, sa ne voteze pe noi in locul vostru si sa mergem la cursa pentru ultima sansa. Nu o fac din mila, ci din datorie”, va afirma aceasta increzatoare.

Asadar, CRBL si Oase, Cocuta si Bogdan Boanta, George Vintila si Șerban Copot, dar si Ruby si Robert sunt vedetele ce ar putea participa diseara, in cursa ultimatimului. Ca de obicei, ultimele doua echipe ajunse la Gina Pistol se vor califica automat, in vreme ce o a treia se va alatura in urma votului.

Clasamentul va fi dezvaluit, iar toti vor avea parte de o surpriza: „Nu stim cum s-a intamplat lucrul acesta, dupa calculele noastre noi intram automat la cursa pentru ultima sansa. In Asia Express totul depinde de noroc, chiar daca esti pe locul intai, ceva se poate intampla astfel incat sa ajungi ultimul” , va afirma una dintre echipe.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News