Anamaria Prodan și-a prezentat vila de milioane de euro din Dubai. Luxul este opulent, iar impresara duce o viață de regină. Uite cum arată locuința:

By
loading...

Anamaria Prodan a prezentat vila de milioane de euro în care locuiește în Dubai, alături de soțul ei, Laurențiu Reghecampf. Luxul este opulent, iar impresara duce o viață de regină.

„Aici este Golful Persic. Prima casă de lângă a noastră este a consulului Austriei. Iar puţin mai încolo stă prinţul mare, şeicul mare al Emiratelor. Toată partea aia e a lui, e ultima vilă. Nu ai voie să treci de geamandură, este culoarul lor. Casa este frumos făcută, pe rotund, iar în mijloc este o terasă deschisă. Sunt cinci dormitoare sus şi unul jos, plus living şi dining.

Fiecare dormitor are baia lui şi balcon. Camera noastră este mare, patul de aici este mic faţă de ce avem la Snagov, iar nebunia lui Laur sunt televizoarele. Cu cât sunt mai mari, cu atât mai bine. Dacă ar avea un televizor cât camera, ar fi cel mai fericit. Nu e totul din aur, dar e o casă ok pentru ce ne trebuie nouă. Aici venim la final de săptămână, să stăm cu copiii„, a spus Anamaria în cadrul mini-seriei „Prodanca şi Reghe, viaţa în Dubai”.

Sursa: click.ro
Sursa: click.ro
Sursa: click.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News