Anda Adam a lămurit situația celei de-a doua sarcini:

By
loading...

Anda Adam este una dintre cele mai cunoscute si longevive cantarete de muzica pop din Romania. Ea s-a lansat in anul 1999, iar de atunci este o prezenta constanta pe scena muzicala din tara noastra. Daca pe plan profesional lucrurile merge bine pentru ea, se pare ca nici pe plan sentimental lucrurile nu stau atfel decat foarte bine. Mai mult, ea deja se gandeste la al doilea bebelus.

Anda Adam este casatorita cu Sorin Andrei Nicolescu si au impreuna o fetita, Evelin, de care sunt extrem de mandri, insa blondina are mari planuri de a-si mari familia in viitorul apropiat. In ultima perioada au existat zvonuri pe seama sa, majoritatea spunand ca ea este deja insarcinata cu cel de-al doilea copil. Insa cantareata a informat aceste zvonuri, dar nu a exclus ideea ca in curand sa anunte cea de-a doua sarcina.

Evelin isi doreste un partener de joaca, deja s-a gandit la un nume pentru viitorul fratior:

„Am vazut de curand o stire cum ca sunt insarcinata si eu fix cu o zi inainte postasem, de la sala, cum faceam niste indreptari cu o bara cu greutati. Cum va imaginati ca o femeie insarcinata ar putea sa faca indreptari cu bara? Mai pusesem si o poza cu abdomenul meu, care usor incepe sa devina 6 pachetele. Nu sunt insarcinata. Ne dorim foarte tare sa mai facem un copil, dar nu anul asta, pentru ca, din pacate, trebuie sa tinem cont de anumite conjuncturi.

Eu sunt implicata in foarte multe proiecte si nu as putea sa fac acest lucru. Dar pentru la anul avem in plan sa facem o surioara sau un fratior pentru Evelin. Ea vrea un fratior, mi-a dat chiar si nume. Cand o intreb daca vrea sa-i fac un bebelus, imi zice ca da, e foarte fericita, dar cand o intreb daca vrea sa fie fetita, imi zice ca nu, ca vrea baiat.

E foarte geloasa, sa nu mai fie alta fetita ca ea. Mi-a zis si cum sa-l cheme: David”

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News