Anda Adam marturiseste totul despre problemele intampinate pe parcursul acestui an! „A fost un an […] extrem de greu”

By
loading...

Cantareata Anda Adam a avut un an extrem de dificil din cauza faptului ca a avut nevoie de foarte multa recuperare in urma problemelor de la Exatlon. Solista a luptat din greu la incercarile la care a fost supusa la aceasta emisiune, incercari la care de multe ori a fost castigatoare. Insa pretul platit pentru acestea a fost destul de scump, ea avand probleme destul de grave la genunchi.

Anda a primit ajutor de la medicii din Republica Dominicana, a facut analize, un RMN dupa cum a declarat si in emisiune iar acum merge in carje, dupa cum s-a putut vedea si pe micile ercane in ultimele episoade din „Exatlon”.

Solista a povestit despre problemele survenite pe parcursul acestui an, povestind despre interventia chirurgicala complicata in urma careia a trebuit sa suporte o recuperare de 6-7 luni.

„A fost un an plin de multe lucruri, dar in acelasi timp un an extrem de greu pentru ca am suferit o interventie chirurgicala foarte grea, o recuperare de 6-7 luni, adica din anul asta, eu 6-7 luni am fost numai pe recuperare intensa”, a declarat Anda Adam la Antena Stars. Ea a declarat ca este pregatita sa ia totul de la 0 si sa fie mult mai implicata în activitati pe parcursul anului 2019.

„Imi doresc ca anul care vine sa fie cel mai bun an din viata mea si simt ca o sa fie aşa pentru ca am emis foarte multa energie buna. Sunt convinsa ca o sa fie un an asa cum mi l-am proiectat. Am multe planuri si multe activitati şi multa energie pentru asta. Mi-am revenit acum, sunt cu piciorul fresh si trebuie sa bag mare”, a mai declarat Anda Adam.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News