Andra are tot ceea ce isi poate dori o femeie, insa are o singura lipsa: „Deci daca sufar dupa ceva este dupa…”

By
loading...

Cunoscuta cantareata Andra are, dupa parerea multora, tot ceea ce isi poate dori un om: faima, bani, o familie superba… ei bine, aproape tot! Este o femeie frumoasa, o cantareata de succes in tara, o mama devotata si o sotie iubita, insa ea are o singura lipsa: timpul liber!

Artista a recunoscut faptul ca iubeste viata pe care o are acum, insa a facut-o cu un mare sacrificiu: timpul ei liber. Vedeta a declarat ca meseria sa ii ocupa o buna parte din timp, iar cealalta parte ramasa pentru ea a fost ocupata de cei mici.

Acum, Andra nu mai are aproape deloc timp liber si uneori lucrul acesta o afecteaza. Desi nu si-ar da familia sau cariera pentru nimic in lume, ea si-ar mai dori din cand in cand, sa aiba cateva ore libere pentru a se uita la un film sau a se relaxa, un timp doar al ei.

„Vezi, daca sunt mai multe frumoase, cred ca le uiti pe cele grele. Au fost cu siguranta momente grele, dar astea sunt orele in care nu prea dormi, oboseala si faptul ca nu mai ai neapărat timp liber. In momentul in care am devenit mama, chiar ca s-a risipit timpul meu liber.

Deci daca sufar dupa ceva este dupa timp liber, dar probabil in acest timp as face tot ceva legat de munca. As studia mai mult sau as merge la un film, cam asta ar fi relaxarea mea, dar prefer ca timpul liber pe care-l mai am sa il petrec cu copiii mei”, a marturisit artista pentru viva.ro.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News