Andreea Antonescu, despre problemele din căsătoria ei. „Nu sunt dispusă să fac…”

By
loading...

Andreea Antonescu este una dintre cele mai apreciate si iubite vedete autohtone. Artista, avand o viata personala foarte discreta, a reusit sa devina una dintre cele mai intragite interprete din showbiz ul romanesc. Solista a povestit recent despre relatia pe care o are cu sotul ei si a recunoscut ca nu este totul chiar roz in casnicia lor.

Sotul Andreei a fost nevoit sa ramana in Los Angeles o buna perioada de timp, fiind blocat de buisness-ul sau pe care il are acolo. Cei doi au locuit acolo impreuna timp de doi ani. La sfarsitul anului trecut, interpreta a decis sa isi lase fetita in grija mamei ei si a mers sa petreaca timp impreuna cu sotul ei pe cealalta parte a globului. Lucrurile care au convins-o pe ea sa se intoarca in tara, cel putin pentru o vreme, au fost vechea sa cariera muzicala, dar si dorinta de a-si putea educa fiica in limba materna. Asadar deocamdata viata lor este o continua naveta peste Ocean.

„Nu o sa stau sa pozez in vreo zana, printesa, papusa, bineinteles ca viata este cu urcusuri si coborasuri. Consider ca nu a am ajuns vreodata la acea situatie limita. Situatia mea nu a fost roz, dar sunt multe alte lucruri care fac o relatie sa functioneze. Am un program foarte incarcat si nu fac cercetari si nu-mi fac probeleme daca nu cred ca este cazul. Sunt o persoană care ofera libertate. Nu stau sa caut probleme daca nu le vad. Sunt o persoana care ofera foarte mult si asteapta foarte mult. Nu sunt dispusa sa fac comprimisuri pentru nimic in lume”, a spus Andreea Antonescu la Star Matinal.

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News