Andreea Balan criticata ca nu este o mama buna. Iata cum se apara artista

By
loading...

Andreea Balan este o renumita cantareata autohtona cunoscut de catre toata lumea de cand facea parte din trupa Andre. Apoi cele doua fete ce compuneau trupa s-au despartit si au urmat cariere solo, Andreea Balan debutand ulterior si in televiziunec.  Andreea este acum casatorita cu actorul George Burcea. Solista si sotul ei au impreuna o fetita de doi anisori, pe nume Ella, Andreea fiind insarcinada din nou tot cu o fetita.

Andreea a primit cateva mesaje foarte dure din partea oamenilor si a reactionat imediat prin publicarea unui articol pe blogul personal. Artista a fost criticata pentru faptul ca mai face si alte activitati dupa ce a nascut si nu isi ofera tot timpul copilului. In viziunea celor care i-au dat mesaje ea ar trebui sa stea numai impreuna cu copilul.

Vedeta a fost foarte suparata la citirea mesajelor in care i se spunea ca ar trebui sa stea mai mult cu copilul sau si sa il alapteze. Andreea a publicat pe blogul sau personal un mesaj unde a comentat la randul sau toate afirmatiile rautacioase la adresa ei.

”Odata devenita mama, m-am lovit de alte mame care aleg sa alapteze un an, doi (foarte frumos), dar care in aceasta perioada isi creeaza obiceiul prost de a le face pe celelalte mame, care nu alapteaza mult timp, din diferite motive, sa se simtă ciudat, nasol, prost. “Vaai, dar de ce nu alaptezi mai mult?» sau «De ce nu stai cu bebele la san ore in sir ca sa stimuleze», «Vai, ce pacat, laptele matern e cel mai bun» si multe alte propozitii, care te fac sa te simti ciudat si «gresita» daca nu ai un psihic tare si nu esti puternica. Nu pot sa inteleg de ce aceste mame simt nevoia sa se ridice in slavi, ce mame bune sunt ele ca fac asta un an, doi si ce mame rele sunt alea care nu pot, nu au sau nu vor?! Aceste afirmatii stupide pot produce depresie si pot implementa ideea ca nu esti o mama buna”, a notat Andreea Balan pe blogul ei.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News