Andreea Balan, dezvaluiri despre cele doua sarcini. “Daca nu iei pauza, risti sa nasti pe scena”

By
loading...

Intr-un filmulet publicat pe contul sau de youtube, Andreea Balan a povestit despre diferentele dintre cele doua sarcini. Ea a edzvaluit ca a trecut prin momente grele atunci cand din cauza unei problem in timpul sarcinii, risca sa nasca premature daca nu se oprea din activitatea sa scenic. A fost adesea intrebata cum reuseste sa danseze inca in a sasea luna de sarcina si a dorit astfel sa clarifice situatia pentru admiratorii sai.

Artista a declarant ca in timpul primei sarci s-a cunfruntat cu o problema care a impiedicat-o sa mai faca activitate dupa 6 luni intrucat putea sa nasca prematur sau sa piarda sarcina si anume avea o sarcina joasa. Din acest motiv a trebuit sa stea mai mult la orizontala cee ace i-a creeat o stare de apatie pana la aducerea pe lume a fetitei sale.

„Aveam o sarcina joasa, uterul poziționat mai jos si riscam sa nasc prematur. Am decoperit lucrul acesta prin luna a cincea. Și doamna doctor mi-a spus: Mai dansezi pana in luna a sasea cel mult, si iei o pauza. Daca nu iei pauza, risti sa nasti pe scena, sa nasti prematur. Asa ca la sase luni jumate m-am oprit complet”, a povestit vedeta.

Acum insa vedeta a marturisit ca are o sarcina normal si danseaza momentan, simtindu-se atat de bine pe scena incat la un moment dat uitase ca era insarcinata.

„Mi-asteptam sorocul pentru ca daca as fi facut efort, riscam sa pierd sarcina. Am primit foarte multe mesaje de la diferite mamici care ma intrebau cum de pot sa dansez in continuare la sase luni, sase luni jumate, ca acum sunt in 27 de saptamani si care este diferenta intre prima sarcina si a doua sarcina? La mine cel putin este o diferenta foarte mare, foarte mare. (..)

La a doua sarcina ma simt mult mai bine decat la prima. La prima sarcina ma simțeam destul de greoaie, acum am luat 6, 7 kg si ma simt ca un fulg. Am avut un concert si pot in continuare la 6 luni jumate sa dansez. La prima sarcina nu puteam sa fac asta. Acum nu am deloc greturi. Corpul este deja obisnuit, stie ce urmeaza deja. Ma simt mult mai bine si de aceea pot sa dansez in continuare. Pentru ca psihic ma simt mult mai bine, nu am de ce sa fiu stresata. Clar ca nu o sa exagerez, nu fac prize si acrobatii, le fac colegele mele pe acestea”, a mai dezvaluit Andreea

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News