Andreea Balan isi va lua concediu prenatal. Iata cand isi va inceta artista activitatea si cand o va relua

By
loading...

Andreea Balan a decis sa ia o pauza din activitatea sa pentru a aduce pe lume ce-l de-al doilea copil al sau. Vedeta a stabilit deja data cand va reveni pe scena dupa ce va deveni pentru a doua oara mamica.

Artista este insarcinata in sapte luni. Ea urmeaza sa devina pentru a doua oara mamica peste doar cateva luni. Andreea si-a facut programul asa incat dupa evenimentele la care va lua parte de Revelion sa intre in concediu prenatal. De asemanea, vedeta a decis si cand va reveni pe scena dupa ce va naste.

„Am intrat in luna a saptea. Inca ma mai misc, ma mai misc si de Revelion la concerte, apoi gata! Avem emisiuni, apoi avem si concerte. De Revelion avem cinci evenimente. Ianuarie, februarie, martie pauza. La inceputul lunii aprilie revenim…”, a dezvaluit cantareata.

Andreea a dezvaluit si cum s-a comportat si ce reactie a avut fiica sa, Ella, cand a aflat ca va avea o surioara. „Prima oara a fost fericita ca e o surioara, acum zice: baiat, baiat. Acum nu mai avem ce sa facem!”, a spus Andreea Balan la „Neatza cu Razvan si Dani”, emisiunea matinala de la postul de televiziune Antena 1.

De pe vremea cand era doar o copila, Andreea Balan este prezenta pe scenele muzicale din Romania vreme in care canta in trupa Andre, alaturi de Andreea Antonescu. Dupa destramarea trupei, vedeta a inceput o cariera solo bucurandu-se de un mare succes. Andreea este casatorita in prezent cu actorul George Burcea din luna martie a anului trecut. Cei doi au impreuna deja o fetita, Ella, iar artista este acum insarcinata cu cel de-al doilea copil, urmand sa nasca in luna martie anul viitor.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News