Andreea Balan, sanctionata dur de sefii de la Antena. Uite de ce i-a infuriat atat de tare

By
loading...

Vestea ca va mai avea inca un copil este privita ca o mare bucurie de Andreea Balan si sotul sau. Admiratorii sai au fost foarte incantati la auzit acestei stiri, insa felul in care a facut-o i-a enervat foarte tare pe sefii sai, avand in vedere contractul semnat de cantareata cu Antena.

Cea de-a doua sarcina a Andreei Balan ar fi trebuit sa ii aduca numai bucurii, insa nu a fost asa. Dupa o buna perioada in care a tinut vestea departe de admiratorii sai si de presa, camuflandu-si burtica in diverse moduri, a reusit sa nu se dea de gol. A facut anuntul printr-un pictorial realizat in exclusivitate pentru revista Unica, alaturi de sotul sau si fiica acestora. Aceasta a fost prima data cand cantareata a permis ca fata fiicei sale sa fie facuta publica, pana acum refuzand cu indarjire sa fie fotografiata.

Andreea urmeaza sa aduca pe lume inca un bebelus in luna martie a acestui an. Si-a planificat foarte bine aceasta perioada din viata ei, pentru a nu-i afecta sanatatea fetitei, dar nici sa isi puna cariera artistica in pericol. Solista va onora concerte pana la lunii ianuarie 2019, apoi va lua o pauza, pentru a fi alaturi de cele doua fete ale sale.

Faptul ca toate aceste dezvaluiri le-a facut prin intermediul revistei Unica, i-a facut pe sefii sai sa reactioneze: “I-au taiat, fara sa stea la discutii, 3000 de euro. I-au trimis o notificare in care au anuntat-o ca este amendata pentru ca a auntat ca este insarcinata in revista Unica. Pe sefii ei i-a enervat ca nu a anuntat in trust, asa ca, fara sa stea pe ganduri, au ars-o la buzunare”, a marturisit o sursa din Antena 1.

La auzul acestei vesti, Andreea s-a dus sa stea de vorba cu persoana care a luat aceasta decizie si sa lamureasca problema, insa aceasta nu a fost ascultata: “Sefii din Antena nici nu au vrut sa auda ce are de zis Andreea. I-au spus ca a incalcat contractul, nu i-a interesat deloc ca este insarcinata, ca poate are nevoie de banii aceia, nimic. I-au trimis notificarea, i-au taiat banii, nu au lasat-o sa vorbeasca.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News