Andreea Banica, dupa 20 de ani de relatie cu Lucian Mitea face dezvaluiri emotionante

By
loading...

Andreea Banica este una dintre cele mai norocoase femei din lume, are o viata personala aproape perfecta, este intr-o relatie cu Lucian Mitea de 20 ani. Relatia lor a durat atat de mult si are continuitate pentru ca acestia se iubesc reciproc, se ajuta mereu, iar cand unul dintre ei nu este intr-o dispozitie buna celalalt lasa de la el.

In familia Banica, este sarbatoare mare, Andreea il sarbatoreste pe iubitul ei Lucian Mitea, este ziua lui de nastere, iar familia il sarbatoreste cum se poate mai frumos. Cu ocazia aniversarii lui, Andreea i-a transmis un mesaj emotionant si a dorit sa-l faca public pe retelele de socializare.

Andreea: „Acelasi iubit de peste 20 de ani. Omul meu drag cu care am reusit sa fac tot ce mi-am propus in viata, care mi-a dat cele mai frumoase cadouri, pe Sofia si Noah Andrei, si care imi fac fiecare zi mai frumoasa. La multi ani, iubire!”

Atat Andreea cat si Lucian iubesc copii, impreuna au o fetita si un baietel, iar Andreea si-ar mai dori un copil. Sa fii parinte nu este usor, orice faci te gandesti la copilul tau sa ii fi bine, cand este bolnav esti ingrijorat, zi si noaptea il porti in minte si in suflet. Desi nu este usor deloc, Andreea se gandeste la al treilea copil, mai ales care cine sa ii ajute.

loading...

Intr-o emisiune TV, Andreea Banica a marturisit de ce nu mai face inca un copil, Lucian crede ca familia este perfecta asa cum este acum.

Andreea: „Doi copii am nascut si m-am oprit. Nu mai are nici Lucian ganduri. L-am intrebat, mai ai ceva de gand sa stiu ce fac. A zis, nu lasa asa, este perfect.”

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News