Andreea Berecleanu a devenit nasa! A botezat copilul fostei prezentatoare TV, Anca Lungu care ii este si o buna prietena

By
loading...

Anca Lungu a dorit sa inceapa o noua viata, iar la 6 luni dupa ce a divortat a intalnit barbatul de care s-a indragostit, lucru ce i-a schimbat viata si a determinat-o sa ia anumite decizii importante.

Prin urmare, Anca, a decis sa isi anunte sefii ca doreste sa isi dea demisia de la Antena 1 si a cedat altcuiva locul de la pupitrul de stiri. Fosta prezentatoare a dorit sa calatoreasca cu omul pe care il iubeste.

In prezent Anca Lungu traieste in Nisa, Franta, alaturi de omul pentru care a renuntat la televiziune, acesta este un afacerist grec pe nume Harry Arampatzis cu care are un baietel.

Fosta prezentatoare TV, Anca Lungu si-a botezat fiul in Franta, intr-un cadru restrans, doar cu pretenii apropiati si familia. Aceasta a ales ca nasa copilului sau sa fie o buna prietena dea ei, Andreea Berecleanu.

Anca Lungu: „Ieri a fost despre el, sufletul frumos care ne-a ales pe noi sa ii fim familie?”

De asemenea, Anca mai are o fetita din mariajul anterior cu Stefan Lungu, acestia au divortat in urma cu sase luni, la sfarsitul lunii iunie. Se pare ca tanara frumoasa, nu a avut noroc in dragoste pana acum, inainte sa se casatoareasca cu Stefan, aceasta a mai fost casatorita cu Octavian Rusu pe vremea cand avea 20 de ani, dar nici acest mariaj nu a reusit.

loading...

Anca spera ca viata ei sa le linisteasca acum, iar mariajul cu afaceristul grec sa fie unul longegiv, sa aiba familia unita asa cum a visat intotdeauna, inca de pe cand era un copil.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News