Andreea Berecleanu, dezvaluiri despre retragerea sa de la pupitrul stirilor

By
loading...

Andreea Berecleanu a vorbit recent despre familie si despre cariera, dezvaluind ca de-a lungul anilor ea a fost nevoita de multe ori sa isi sacrifice timpul alaturi de familia ei pentru a fi preyenta la pupitrul stirilor.

Preyentatoarea TV a vorbit si despre parcursul ei la tv si despre ceea ce a fost ea nevoita sa faca pentru a deveni atat ce cunoscuta in lumea jurnalistica. Ea a povestit cum a reusit sa ajunga sa fie preyentatoare tv exact din primul an de facultate.

Andreea nu are de gand sa se retraga de la tv, este foarte pasionata de munca pe care o face in domeniul acesta si spera sa continue pe drumul acesta cat de mult timp va putea.

Nu, nu am avut niciun motiv. Dincolo de TV, eu sunt un om de comunicare, restul zilei il dedic acestei activitati, sub toate formele ei. Apoi, site-ului Estetica Premium, partea de comunicare a clinicilor medicale, dar si a altor clienți. Este un alt job full time”, a declarat Andreea Berecleanu pentru viva.ro.

De-a lungul anilor, Andreea Berecleanu a fost nevoita sa petreaca putin timp alaturi de familia ei, intrucat ea a fost nevoita sa fie prezenta mereu la pupitrul stirilor de la Observator, Antena 1.

„Da, am simit ca prime time-ul, care este considerat momentul de varf al zilei, imi aduce satisfactii profesionale si audiente ridicate, dar imi ia din timpul petrecut cu copiii mei. Eva studiaza la Londra din acest an, dar atat ea, cat si Petru, ajungeau acasa, de la scoala, in jurul orei 16, exact cand eu eram deja la redactie. Este un sacrificiu si pentru ei, si pentru mine, asumat. Incerc sa ma revansez cat pot seara si in weekend”, a continuat ea.

 

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News