Andreea Esca a oferit un raspuns uimitor legat de salariul ei! In urma cu cativa ani, stirista primea 40.000 de Euro pe luna

By
loading...

Cand vine vorba de artisti, prezentatori TV sau vedete, majoritatea oamenilor sunt curiosi sa stie ce salariu au acestia si cati bani castiga pe luna.

Andreea Esca, niciodata nu a dezvaluit ce salariu are, iar din aceasta cauza au circulat nenumarate zvonuri pe acest subiect. De asemenea s-au facut si foarte multe glume, mai ales ca este prezentatoare la PRO TV de ani de zile, oamenii se gandesc ca are un salariu foarte mare, motiv pentru care nu il dezvaluie. Andreea este preagtita oricand de un raspuns prompt, stie sa faca fata oricarei situatii si are intotdeauna vorbele la ea, fie ca sunt amuzante sau serioase, in functie de situatie, aceasta stie in ce mod sa raspunda.

In 1995, Andreea Esca a aparut pentru prima data la PRO TV, prezentand stirile, iar de atunci, oamenii au vrut sa stie ce salariu are. Dea lungul timpului s-a zvonit diferite sume, ca ar castiga pe luna, de la 5.000 de Euro la 46.000 de Euro. Insa de fiecare data cand a fost intrebata cati bani primeste pentru munca prestata si pentru ca este angajat fidel, aceasta a evitat sa raspunda si a facut glume mereu.

Andreea Esca, a postat o poza pe Instagram facuta la plaja in Egipt, iar un fan care ii urmareste postarile, i-a lasat un comentariu ce face referire la salariul ei: As vrea si eu o gagica cu un salar bun. Nu ai cum sa n-o iubesti. Sunt baiat greu de cucerit. Weekend frumos”. Andreea, nu a trecut cu vederea peste acest comentariu si a raspuns de indata: „Important e sa o iei chiar daca nu are «salar» bun, ca de profitori e plina lumea. Weekend frumos si dumneavoastra”.

In anul 2013 jurnalistii de la „Evenimentul Zilei” si de la „Reporter Virtual” au anuntat ca Andreea Esca avea pe vremea aceea un salariu de 40.000 de Euro.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News