Andreea Marin a început un proiect îndelung așteptat: „L-am visat de 10 ani”

By
loading...

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscut prezentatoare Tv din Romania. Cu o cariera de peste 25 de ani de televiziune, aceasta nu a facut un pas in spate atunci cand a fost vorba sa se implice in actiuni caritabile. De multe ori, lipsa timpului nu i-a permis sa se ocupe de toate proiectele la care viseaza. Insa acum este mai hotarata ca oricand sa inceapa proiectul la care viseaza de mai bine de 10 ani!

Mai mult, bruneta a infiintat propria asociatie in speranta ca va ajuta cat mai multi oameni cu probleme de sanatate, dar fara posibilitati financiare. Ea este prezenta la Brasov zilele acestea pentru a strange fonduri pentru doi tineri care au nevoie de interventii de specialitate, extrem de scumpe. Insa nu este singurul proiect inceput de Zana Surprizelor. Aceasta a facut anuntul pe contul sau de pe paginile de socializare.

Fosta prezentatoare isi dorea de mai bine de 10 ani sa inceapa un nou proiect, insa niciodata nu a gasit timpul necesar. Dar de aceasta data este hotarata:

„Buna dimineata! Ati inceput bine ziua? Eu… pe santier! Tata, inginer constructor, m-a inspirat si in amintirea lui pornesc la drum intr-un proiect inedit, l-am visat timp de 10 ani! Ma aduce in ipostaze noi, e deosebit fata de tot ce am facut pana acum, imi stimuleaza creativitatea, pun pasiune in a face posibila o idee, e minunat!

Voi cladi ceva durabil, voi invata multe lucruri si voi imbina frumosul cu utilul. Nu, nu-mi construiesc o noua casa de locuit.”

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News