Andreei Antonescu divorțează de Traian Spak

By
loading...

Andreea Antonescu a confirmat divorțul
Într-un interviu pentru VIVA!, Andreea Antonescu a confirmat faptul că ea și Traian nu mai sunt împreună. Cu toate acestea, nu au apucat încă să divorțeze. Din fericire, au rămas prieteni de dragul anilor care îi leagă, dar și al fiicei lor, Sienna.

„În momentul acesta, atât eu, cât și Traian suntem două persoane libere! Nu mai suntem implicați într-o relație, decizie pe care am luat-o împreuna încă de acum câteva luni. Între noi au rămas o relație de prietenie și… procedura birocratică! Dându-mi seama că planurile noastre nu mai sunt comune, eu am decis să deschid subiectul, asta după ce am analizat situația pe toate părțile. I-am spus sincer care este opinia mea legată de viitorul nostru ca relație, i-am explicat faptul că fiecare dintre noi are dreptul la a-și împlini visele, oricare ar fi ele. Timpul petrecut separat – dezvoltat pe fiecare în direcții diferite, bănuiesc.

Divorțul nu s-a pronunțat încă, acest proces amânându-se strict din lipsă de timp, amândoi fiind foarte ocupați pe plan profesional! Eu nu am putut merge în State în ultima perioadă, iar el nu s-a putut întoarce în țară, dar încă de câteva luni suntem două persoane libere, care vor avea însă o relație pe vecie datorită Siennei. Semnarea unor hârtii nu ne ține în vreun fel legați unul de celălalt, dar nici nu ne împiedică să meargă fiecare pe drumul lui”, a declarat Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu se pregătește de divorțul de Traian Spak, despărțirea lor urmând să devină oficială peste câteva luni, atunci când vor fi îndeplinit toate formalitățile birocratice necesare pentru încheierea căsniciei lor.

În așteptarea divorțului, Andreea Antonescu trece printr-o perioadă cât se poate de fastă din punct de vedere profesional, frumoasa cântăreață lansând, zilele trecute, o melodie nouă, însoțită de un videoclip, inspirată din viața ei.

Iar la un moment dat, Andreea Antonescu, în melodia ”Iubirea pe Acte” vorbește despre infidelitatea partenerului de viață. Contactată de WOWbiz.ro, Andreea Antonescu a recunoscut că noua ei piesă o reprezintă perfect.

”Piesa am văzut-o, că nu e scrisă de mine, acum un an. Pe atunci încă nu știam ce o să se întâmple cu mine, în relația mea, nu știam ce urmează, doar simțeam ceva… Dar am simțit că piesa este pentru mine, că eu trebuie să o cânt. Că mi se potrivește. E adevărat, chiar dacă vorbesc de infidelitate, nu pot să îl acuz pe Traian de așa ceva, nu ar fi cinstit. Nici nu vreau să știu dacă a existat așa ceva, e mai bine să nu aflu, nu l-am verificat niciodată, dar nu vreau să discut despre așa ceva. Dar piesa pe care am lansat-o este, cu siguranță, una care pare să fie copiată din viața mea, îmi reprezintă la fix trăirile din aceste momente”, ne-a spus în exclusivitate Andreea Antonescu.

loading...

Mai mult decât atât, chiar dacă divorțul de Traian Spak este sigur, Andreea Antonescu nu știe exact când se va produce. ”Între noi mai sunt de făcut chestiunile birocratice. Vom divorța la notar, doar că va fi necesar să mai îndeplinim câteva proceduri înainte fiind la mijloc și un copil, să discutăm despre pensia alimentară și alte lucruri care nu îmi fac deloc plăcere, care mi se par penibile, dar care trebuie, conform legii, stabilite ferm. Normal, Sienna va rămâne cu mine, nici nu am negociat asta, nici nu s-a pus problema să fie altfel. Evident, de câte ori va dori, Traian va putea să o ia la el pe Sienna, dacă eu sau mama vom fi disponibile să mergem în State, la el. Nu că nu ar putea să se descurce singur cu Sienna, dar cred că e mai bine să fie ajutat și de o femeie în privința copilului”, ne-a mai spus Andreea Antonescu.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News