Andrei a intrat în primărie și a avut o rugăminte. Angajații s-au uitat la el și mai că l-au dat afară când au auzit ce vrea. Elevul nu s-a lăsat și a pregătit un plan care a lăsat mască pe toată lumea. În toate școlile din oraș numai despre asta se vorbește, nu s-a mai auzit așa ceva în România:

By
loading...

Caz uluitor în județul Olt, unde un elev a dat în judecată liceul la care învață, Inspectoratul Școlar, dar și Ministerul Educației! Andrei Ionuț Ciocîrlău, un tânăr de doar 18 ani, cere daune de 80.000 de lei, după ce a fost mutat disciplinar.

Scandalul a pornit, după ce Andrei Ionuț Ciocîrlău, care este elev în clasa a XII-a, a cerut Primăriei Drăgănești-Olt decontarea abonamentului de transport în comun. Demersul său a fost criticat de dirigintele clasei și de conducerea Liceului Teoretic „Tudor Vladimirescu”, unde învață. Băiatul susține că apoi ar fi fost bătut și apoi a fost mutat disciplinar.

A dat în judecată liceul și cere daune de 80.000 de lei
Andrei Ionuț Ciocîrlău a dat imediat şcoala în judecată. Elevul cere achitarea unor daune de 80.000 lei, dar şi sancţionarea inspectorilor şi profesorilor care au luat decizia mutării sale disciplinare.

„Avem 1100 de elevi în şcoala. Întrebaţi-i dacă am avut eu un comportament greşit faţă de ei vreodată. Sunt nişte calomnii la adresa mea”, a declarat Ileana Spak, directoarea Liceului Teoretic „Tudor Vladimirescu” din Drăgănești Olt.
Cazul a intrat în atenția Inspectoratului Școlar Olt.

„Am discutat şi cu juristul IȘJ şi nu vom emite niciun punct de vedere pe acest subiect. Este pentru prima oară când ne confruntăm cu un asemenea caz. Nu putem spune nimic atât timp cât este un proces pe rolul instanţei”, a declarat, inspectorul şcolar general Felicia Man.

În acest dosar sunt nu mai puţin de 61 de persoane şi instituţii, printre care directorul şi directorul adjunct al Liceului Teoretic „Tudor Vladimirescu” Drăgăneşti-Olt, unde elevul învăţa, dirigintele şi profesorul de matematică, Inspectorul Şcolar General şi alţi inspectori, Ministerul Educaţiei şi un auditor al Ministerului, dar şi mai mulţi elevi ai liceului, foşti colegi ai tânărului.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News