Angajări la Pompieri 2018. Peste 400 de locuri, scoase la concurs pentru tineri! Ce trebuie să faci ca să te angajezi aici și câți bani primești în fiecare lună: Vezi dacă te încadrezi:

By
loading...

Angajări la Pompieri 2018. MAI şi MApN recrutează candidaţi pentru concursurile de admitere la instituţiile de învăţământ.

Potrivit anunţurilor MAI, peste 400 de locuri pentru tineri vor fi scoase la concurs în sesiunea 2018.

Academia de Poliţie ‘Alexandru Ioan Cuza’ Bucureşti – Facultatea de Pompieri – 46 locuri din care 45 locuri I.G.S.U (1 loc pentru romi); 1 loc S.I.E.;

Facultatea de ştiinţe juridice şi administrative din cadrul Academiei de Poliţie ‘Alexandru Ioan Cuza’ Bucureşti – 10 locuri specializarea ‘Drept’;

Facultatea de Comandă şi Stat Major din cadrul Universităţii Naţionale de Apărare ‘Carol I’ -2 locuri specializarea ‘Logistică’;

Academia Navală ‘Mircea cel Bătrân’ Constanţa – 4 locuri;

Academia Forţelor Terestre ‘Nicolae Bălcescu’ Sibiu – 9 locuri Finanţe – Contabilitate;

loading...

Academia Tehnică Militară- 39 locuri;

Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre ‘Basarab I’ Piteşti – 26 locuri;

Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale ‘Amiral Ion Murgescu’ -6 locuri;

Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă ‘Pavel Zăgănescu’ Boldeşti – subofiţeri de pompieri şi protecţie civilă – 275 de locuri (2 locuri pentru romi) – maistru militar auto – 25 de locuri.

loading...

Angajări la Pompieri 2018. Precizări şi informaţii suplimentare puteţi obţine de luni până vineri între orele 09:00 – 15:00, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ‘Dobrogea’ al judeţului Constanţa, str. Mircea cel Bătrân nr.110 sau la telefon: 0241/617.381, 0241/617.382 – Serviciul Resurse Umane.

Sporuri permanente la pompieri
Lupta cu focul le poate rotunji bine veniturile angajaţilor din cadrul Inspectoratelor pentru Situaţii de Urgenţă, mai cu seamă pentru cei care fac servicii de noapte. Şi asta deoarece un tânăr subofiţer pleacă, la încadrare, cu o soldă de 1.658 de lei, în timp ce un ofiţer are 2.398 de lei. Aceste venituri constituie bazele de calcul pentru două sporuri: pentru condiţii grele, un cadru de la Situaţii de Urgenţă primeşte zece la sută din valoarea soldei, iar pentru turele de noapte încasează încă 25 la sută. Ambele sporuri au caracter permanent. Restricţiile valabile în cazul jandarmilor sunt aplicabile şi pentru cadrele de la Situaţii de Urgenţă, instituţie de asemenea militarizată.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News