Apelul disperat al Dianei Dumitrescu, după ce a anunţat că este însărcinată. „Nu mai pot”

By
loading...

Diana Dumitrescu a facut un apel disperat catre toate proaspetele mamici. Vedeta a postat mesajul pe contul ei social si le-a cerut ajutorul fanelor. Frumoasa actrita a racit foarte rau, si din cauza faptului ca este gravida nu poate sa ia niciun medicament. Viitoarea mamica s-a umplut de bube si are nevoie disperata de un sfat din partea femeilor care o urmaresc si care s-au confruntat de-a lungul vietii cu o astfel de situatie.

La varsta de 35 de ani, Diana Dumitrescu urmeaza sa devina mamica pentru prima oara. In urma cu cateva zile, frumoasa actrita a postat prima fotografie in care ea apare cu burtica de gravida, care este deja destul de vizibila. Alaturi de respectiva imagine, artista a scris si un mesaj foarte emotionant.

Diana le-a intrebat pe mamici sau pe viitoarele mamici ce creme de fata folosesc ele, deoarece de cand este insarcinata ei nu ii mai prieste niciuna. Vedeta s-a umplut de bubite si desi a cautat ceva special pentru femei insarcinate, nu a reusit sa gaseasca. In plus, ea mai este si racita si nu are voie sa ia pastile. „Am si eu o intrebare pentru mame sau femei care sunt acum insarcinate. Ce crema de fata folositi, pentru ca eu m-am umplut de bube si nimic nu-mi mai prieste. Am cautat ceva special pentru femeile insarcinate, dar daca aveti recomandari, va rog sa-mi dati mesaj. Sunt atat de racita incat nu mai pot, este oribil sa fii racit si sa nu poti sa iei medicamente… Nu mai pot” a spus Diana Dumitrescu, pe Instagram.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News