Are un nume din cauza căruia Facebook refuză să-i deschidă cont, a făcut cereri, a completat formulare, acum e furios. Uite cum îl cheamă

By
loading...

Facebook refuză să creadă că numele lui e real. Uite cum îl cheamă!

Facebook a închis contul unui cetățean din Hawaii din cauza numelui său, asta datorită faptului că Facebook are o politică care spune că orice persoană care folosește un nume fals va avea contul suspendat.

Care este, totuși, numele acestui tânăr și de ce nimeni nu îl crede pe cuvânt? Pe tânărul din imaginea de mai sus îl cheamă Chase Nahooikaikakeolamauloaokalani Silva, și s-a cam luat la harță cu Facebook-ul! Deși el a reușit să își facă un cont, la un moment dat omul a primit un mesaj care l-a înfuriat teribil.

Mesajul era următorul: ,,Vă anunţăm că am suspendat temporar contul dvs deoarece pare că utilizaţi un nume fals”. Ulterior postării, Silva a trebuit să dovedească cu acte oficiale că acela chiar este numele său, dar a fost obligat să își scurteze numele, așa că a ales să facă o postare în care să își spună oful.

Iată ce a scris: ,,Deci asta chiar mi s-a întâmplat. Drept urmare numele meu este scurtat. Așa cum puteți vedea în CERTIFICATUL MEU DE NAȘTERE eliberat de un GUVERN adevărat, acesta chiar e numele meu. Sunt mândru că sunt din Hawaii și vreau să pot să îmi arăt numele real și pe Facebook. Cu cine naiba trebuie să vorbesc despre asta! Chiar sunt scos din sărite!”.

Bărbatul a mai precizat și că numele său a fost ales de bunica lui, care vorbea limba băștinașilor fluent, iar cuvântul acela lung pe care Facebook nu îl acceptă drept real, dar care este, totuși, numele său, înseamnă: ,,Cel puternic care îşi trage forţa din ceruri”.

Iată dovezile lui:

loading...

Sursa: huffingtonpost

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News