Asa a amenajat Ela Craciun camera bebelusului, ieftin si usor. “Nu am investit multi bani” Uite cat e de frumoasa!

By
loading...

Fara a cheltui multi bani si intr-un mod eficient, Ela Craciun a amenajat camera bebelusului sau. Vedeta cunoscuta drept SuperMom in lumea bloggerilor a transformat de fapt camera fetitei sale Alesia, reconditionand doar unele piese de mobilier si schimband unele accesorii pentru a se potrivi unei camera pentru un baietel.

Pe data de 17 octombrie Ela Craciun a nscut un baietel, al treilea copil al sau. Bebelusul a avut 2,760 kg si 50 cm la nastere si a primit nota 10 din partea medicilor.

„I-am cedat bebelusului camera Alesiei în care si filmam pana acum pentru blog. A trebuit sa fie insa transformata pe alocuri pentru ca avea multe elemente roz si accesorii pentru fetite. Nu am investit insa multi bani. Am schimbat rozul de pe perete cu un crem-bej. Am pastrat mobila pe care o avem de cand era Alesia bebelus. Am ales-o atunci astfel incât sa aiba un stil care nu se demodeaza, pe care sa o poata folosi și când va avea 16 ani. Am schimbat doar detaliile pictate de pe mobila. Patutul poate fi adaptat pe mai multe dimensiuni. Bebe se va bucura de el de acum inainte pana la varsta adolescentei. L-am reconditionat insa la fabrica de unde l-am cumparat. Am mai adaugat doua corpuri cu diverse obiecte de decor si cutii pentru jucarii. Am pastrat suportul pentru infasat si am schimbat doar salteaua. Mocheta a ramas aceeasi. Slava Domnului ca a scapat neatinsa de cariocile si picturile Alesiei. Perdeaua alb-bej a ramas aceeasi. Am scos canapeaua colorata si am luat una bej cu paturica gri și perne albastre, iar draperiile o sa fie schimbate in curand’, a declarat Ela Craciun in filmarea postata pe blogul ei.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News