Asa arata Mircea Solcanu la 4 ani de cand a fost dat afara de la Pro Tv. Vedeta a trecut prin momente cumplite!

By
loading...

Acum patru ani, Mircea Solcanu era pe “cai mari”. Avea job-ul perfect in televiziune, prezenta o emisiune alaturi de Cabral si aparea foarte des pe micile ecrane. Veniturile sale erau bune, insa audienta nu, asa ca postul TV s-a lipsit de el scotand din grila emisiunea Povestiri de noapte. Iata cum arata fostul prezentator TV la 4 ani de cand a fost dat afara de la PRO TV.

In ultimii ani, Mircea a trecut prin incercari grele carora se poate spune ca le-a facut fata cu brio. Vedeta a fost data afara dupa ce a facut cateva comentarii pe retelele sociale referitor la Ionut Anghel, copilul a carui viata i-a fost curmata de catre maidanezi in parcul Tei din Capitala. El a declarat ca familia copilului profita de nefericitul eveniment pentru a aparea la emisiuni si a face bani, lucru ce i-a adus finalul in lumea televiziunii, el retragandu-se in Constanta.

In anul 2012 vedeta a primit un diagnostic crunt din partea medicilor: o tumora pe creier care i-a spart un timpan. A scapat intr-un final cu bine de aceasta poveste operandu-se de urgenta la Viena.

Aceasta experienta i-a schimbat viata radical facandu-l sa o vada cu alti ochi. Astazi, la 41 de ani el a devenit un sprijin pentru asociatiile care salveaza animale abandonate si se implica in diverse activitati printre care strangeri de fonduri, conform viva.ro. Mircea are grija de 300 de caini, 60 de magari si mai bine de 20 de pisici si cai si are un look mai neglijent

„Ma relaxez aici, e o zona foarte frumoasa. De fiecare data cand am ocazia vin aici. Uite cu asta imi ocup timpul. Nu se scrie usor. Cred ca mi-era dor de mine. Era timpul sa fac altceva. Prietenii din showbiz sunt de unica folosinta. Oameni din showbiz cu care inca vorbesc mai sunt vreo doi si ma gandesc ca daca le spun numele sa nu devina protagonistii vreunei vanatori de vrajitoare. Sunt aproape de sufletul meu si asa cred ca ii protejez, prin tacere.

Andreea Esca mi-a spus intr-una dintre conversatiile noastre din garderoba de la Pro TV: „Solcanu, nu ai prieteni ca nu exista prieteni!. Atunci am judecat-o in sinea mea si mi-am spus: „Ce fiinta trista trebuie sa fie Andreea Esca. Acum, dupa atat timp, imi cer iertare Andreei ca am judecat-o atunci, avea dreptate. Pana la urma, prieten mi-a fost Andreea care mi-a spus un adevar pe care atunci nu am fost pregatit sa il aud sau nu am vrut sa il accept. Astazi, insa, constat ca Andreea a avut dreptate si ii multumesc pentru sfatul de acum 10 ani si pentru prietenie.

loading...

Am renuntat sa ma uit la televizor. De 3 ani nu ma mai uit la televizor. Cand mai prind cate un televizor mai spun: eu as fi facut asa sau uite subiectul asta l-as fi dat asa. Eu nu am boala sticlei. Nu am regrete asa mari, niciunul. Imi mai spun uneori ca as fi putut face mai mult acolo. Nimeni nu greseste pe lumea asta, toata lumea invata”, spunea Mircea Solcanu, in februarie, pentru Agentia Vip.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News