Asia Express a cucerit publicul la TV, aproape 2 milioane de telespectatori urmăreau duminică seara show-ul!

By
loading...

Numeroase provocari, o cultura surprinzatoare si misiuni care au socat de-a dreptul atat pe concurenti, cat si pe telespectatori, de toate acestea au avut parte vedetele ce se afla in competitia Asia Express duminica seara, pe Antena 1, in cea de-a doua parte din Drumul Elefantului ce are loc in insorita India. Sapte echipe au reusit sa ajunga in India, insa din pacate petru una dintre ele, doar sase au continuat cursa, deoarece Serban Copot a fost nevoit sa se retraga. Starea de sanatate a coechipierului sau, Cosmin Selesi, nu s-a imbunatatit deloc iar ei au trebuit conform regulilor emisiunii sa se retraga impreuna.

Serban a declarat ca este foarte ravasit si deamagit, nestiind ce se mai intampla. Ii este extrem de dor de casa si de cei dragi lui, insa si-ar fi dorit sa mai poata sta sa mai concureze. Desi uneori in timpul competitiei a regretat ca nu este acasa, si-ar dori sa mai continuie. Pentru el este o dezamagire foarte mare, mai ale sca trebuie sa iasa asa din concurs.

“Sunt total ravasit, nu stiu ce se intampla cu mine. Imi este foarte dor de copii, de sotie, de familie, de prieteni, dar parca as mai sta putin sa mai joc. Desi uneori regreti ca nu esti acasa, competitia Asia Express te tine aici si iti doresti sa continui. Este o dezamagire dubla, e greu sa iesi din concurs asa.”, a spus Serban.

Duminica seara, in intervalul orar 19.59-23.33 in care a fost difuzat cel mai dus reality-show, Asia Express a condus detasat topul audientelor pe toate categoriile de public. Astfel, la nivelul publicului comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18-49 de ani, Antena 1 a fost pe primul loc cu o medie de 10,1 puncte de rating si 25,9% cota de piata, fiind mai apoi urmata de catre Pro Tv cu 7,8 puncte de rating si 20,2% cota de piata.

La oras, show-ul a fost lider detasat cu medie de 8,3 puncte de rating si 18,4% cota de piata, iar pe locul doi se afla Pro Tv cu 7 puncte de rating si 15,5 procente din cota de piata. Si la nivelul intregii tari show-ul s-a aflat pe primul loc cu o audienta medie de 7,8 puncte de rating si 17% cota de piata, fiind mai apoi urmat de catre Pro Tv cu 6,7 puncte de rating si 14,5% cota de piata. Ceea ce inseamna ca aproape 1.950.000 de telespectatori urmareau duminica seara, la nivel national, prima etapa a vedetelor Asia Express din India, in minutul de aur de la 20:40.

loading...

Antena 1 a fost lider de audiență şi în Prime Time. În intervalul 19.00-23.00, Antena 1 a înregistrat la nivelul publicului comercial din mediul urban cuprins între 18-49 de ani o audienta medie de 9,3 puncte de rating si 23,6% cota de piata, in timp ce Pro Tv se situa pe pozitia secunda cu 8,5 puncte de rating si 21,6% cota de piata.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News