„Asistentele mi-au împins copilul înapoi în mine!” Copilașul se năștea, dar ele l-au băgat înapoi în mamă, ce i-au făcut imediat apoi timp de 6 minute e halucinant! Uite ce voiau să obțină

By
loading...

Caroline Malatesta și soțul ei, J.T., tocmai au primit frumoasa sumă de 16 milioane de dolari după ce asistentele spitalului unde a născut Caroline au făcut ceva care, la prima vedere, pare imposibil de conceput!

Cei doi povestesc faptul că asistentele spitalului Brookwood Baptist Medical Center din Birmingham au încercat să amâne nașterea femeii împingând copilașul înapoi în organul intim al femeii… Pare absurd, dar se pare că s-a întâmplat cu adevărat.

Cuplul mai aveau alți trei copii și aleseseră spitalul pentru că încuraja nașterea naturală într-un fel mai neconvențional care oferea mamei o mai mare libertate de mișcare în timpul nașterii, dar copilul a vrut să se nască puțin mai repede decât se aștepta toată lumea, și, la acea vreme, medicul lui Malatesta nu era de gardă. Când apa i s-a rupt, asistentele au încercat să o convingă pe femeie să nu mai impinga, ceea ce e mai ușor de spus decât de făcut.

Apoi Malatesta și-a schimbat poziția, s-a pus, așa cum discutase cu medicul, în genunchi, dar asistentele au împins-o înapoi pe spate, cu forța. Apoi, în loc să ajute la nașterea copilului, una din ele a încercat să împiedice nașterea pur și simplu împingându-l înapoi în femeie până la venirea doctorului… Se pare că această tortură pentru mamă a durat 6 minute întregi, apoi medicul a ajuns și copilul s-a născut la un minut de la venirea lui!

Din fericire copilul este sănătos, dar mama lui suferă acum de o afecțiune oribilă în zona genitală, i-au fost afectați nervii. Are constant dureri pe care ea le compară cu ,,ace ascuțite care o înțeapă neîncetat și ard”, se pare că această durere e mult mai insuportabilă decât travaliul.

După ce și-a făcut publică povestea, și alte femei au spus că și ele au pățit la fel, nu doar în acel spital. Se pare că este o adevărată practică șocantă prin unele centre medicale. Noua mămică încearcă acum să le încurajeze pe femeile care au pățit la rândul lor așa ceva, să iasă în față și să spună totul, în speranța că ceva s-ar putea schimba iar vinovații vor plăti.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News