Asta face un bărbat dacă nu te place!? Cele 4 semne prin care bărbații le arată fără să-și dea seama femeilor că nu le plac deloc! Numărul 2 le-a enervat cel mai tare pe femeile din toată lumea:

By
loading...

Există o listă de semne prin care, spun specialiștii, un bărbat arată femeii de lângă el, sau celei cu care se vede destul de des, că nu este interesată de ea, chiar dacă te-a invitat în oraș sau te-a sunat de câteva ori. Te invităm să citești mai departe pentru a le descoperi pe toate:

1. Nu face niciodată planuri de viitor cu tine. Un bărbat interesat de tine te va include în planurile lui de viitor şi va programa din timp evenimente la care să participaţi împreună.

2. Nu te prezintă familiei şi cunoscuţilor. Asta înseamnă că nu însemni foarte mult pentru el şi nu vrea să oficializeze relaţia.

3. Începe o conversaţie cu tine, dar nu o termină. Îţi scrie un mesaj, dar apoi îţi răspunde greu sau nu-ţi mai răspunde deloc. Asta înseamnă că nu este interesat de ceea ce îi spui, iar ceva mai special decât tine i-a captat interesul pe parcurs.

4. Vă vedeţi rar. Dacă te caută rar şi te invită în oraş o dată pe lună, cel mai probabil nu e interesat cu adevărat de tine. Dar îşi doreşte să te aibă pe post de rezervă.

Totuși, există câteva semne prin care îți poți da seama dacă, din contră, te place. Iată care sunt acestea, potrivit clickpentrufemei.ro:

Un zâmbet cald

loading...

Un zâmbet frumos este un semn bun,iar atunci când vine vorba de flirt,este unul dintre cele mai sigure semne că el este interesat de tine. Dacă observi că el îţi zâmbește,există o foarte mare șansă să te placă și vrea să te apropii.Poate că el este un timid,aşa că de ce nu i-ai arăta încredereși curaj,apropriindu-te de el?Un zâmbet înapoi poate iniția o conversație cu el.

Roşeala din obraji

Probabil știi cât de greu este să flirtezi cu baieţii timizi,dar acest lucru nu înseamnă că ar trebui să îl eviţi. Dacă observi că un tip roșește în preajma ta,acesta este unul dintre cele mai evidente semne că încearcă să flirteze cu tine.Cu toate acestea,nu numai băieţii timizi roşesc,ci orice bărbat atunci când vede o fată frumoasă.Roșeala este semn ce nu trebuie ignorat.

Contact vizual îndelungat

loading...

Acest semn este puţin mai complicat,dar cu siguranță merită toată atenție. Contactul vizual este important în timpul comunicării și trebuie să folosim această formă de limbaj al corpului cât mai des.În funcție de cât de mult bărbatul deține un contact vizual cu tine,poţi afla dacă te place sau nu.Dacă el păstrează un contact vizual mai mult timp,decât în mod normal,ar putea fi un semn că este interesat de tine .Cu toții facem contact vizual atunci când flirtăm,nu-i așa? Chiar şiîn cazul în care un bărbat te privește pentru o perioadă scurtă de timp,el s-ar putea,de asemenea,să flirteze cu tine,însă este puțin mai timid.

Imitarea gesturilor

Uneori,bărbaţii imită involuntar acțiunile unei femei pe care o plac,chiar fără să știe. „Oglinda” este un alt semn că flirtează cu tine.Este un gest natural pe care îl facem atunci când cel de lângă noi ne place.În plus,o mulțime de site-uri de întâlniri sfătuiesc bărbaţii să folosească tehnica de oglindire,atunci când flirtează,în ideea de a li se întoarce gestul.

Mâinile pe şolduri

loading...

Dacă el stă cu mâinile pe șolduri,sau pune degetele în buclele curelei,el ar putea fi interesat de tine. În acest fel,el încearcă să-ți arăte că este un om încrezător.

Atingeri

Dacă te atinge delicat,voluntar,cu siguranţă este un semn că te place. Este modul cel mai simplu şi evident pe care îl poate face ca să obțină atenția ta și de a găsi orice scuză pentru a continua conversația cu tine. Cele mai multe dintre noi ignoră acest semn important,dar nu ar trebui să o faci.La urma urmei,el ar putea fi iubitul tău!

Poziţia capului

Modul în care bărbatul înclină capul poate semnifica,de asemenea,că el te place. Dacă el înclină capul spre tine,acest lucru înseamnă că ascultă cu atenție fiecare cuvânt pe care îl spui.Acest lucru înseamnă,de asemenea,că e foarte sensibilla ceea ce vorbeşti despre el şi este implicat în conversația cu tine.

loading...

Dilatarea pupilelor

Uneori ochii noștri ne dau de gol fără să vrem.Când suntem atraşi de cineva,sau ceva,pupilele se dilată şi devin mai mari.Dacă observi că ochii tipului se dilată,este unul dintre cele mai evidenţe semne că te adoră și că este foarte interesat de tine.

Agitaţia involuntară

Te frămânţi în preajma unui bărbat pe care îl placi? Este vorba despre așteptări,deoarece nu ști dacă este,sau nu este interesat de tine. Dacă îl vezi şi pe el agitat,este pentru că şi el este interesat de tine și puţin nervos pentru a începe o conversație.

Surse: spynews.ro, clickpentrufemei.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News