Au adus fetița acasă, dar au văzut imediat că zâmbește doar cu jumătate de gură. Medicii i-au găsit o masă pe creier, dar când i-au făcut operația au rămas fără aer: ,,Așa ceva nu s-a mai întâmplat, nu e posibil” Ce au găsit în creierul fetiței

By
loading...

Uneori suntem martorii unor minuni adevărate. Exact asta s-a întâmplat cu familia care face subiectul acestui articol. Într-o zi, Carissa și Matt Hatfield au observat că ceva nu e în ordine cu zâmbetul fetiței lor, asta se întâmpla la scurt timp după naștere.

Când micuța Paisley zâmbea, o parte a gurii ei nu se mișca. Părinții au dus-o la doctor și au recomandat o tomografie. Medicii au aruncat o privire mai atentă, iar veștile pe care le aveau pentru părinți nu erau deloc bune. Au descoperit o masă despre care nimeni nu știa ce putea fi, în creierul copilului.

Carissa și Matt s-au grăbit să o ducă pe micuță la spital pentru o biopsie, în același timp i-au rugat pe membri familiei și pe prieteni să se roage pentru cea mică. Și un adevărat miracol s-a întâmplat: când medicii au intrat în operație pentru a lua o mică bucată din masa din creierul fetei pentru a-și da seama dacă e benignă sau malignă, n-au găsit nimic!

Tumora fatală dispăruse complet, și nimeni nu-și putea explica de ce. Părinții lui Paisley nu au căutat prea departe pentru o explicație a refacerii incredibile a copilei lor. Ei cred doar că rugăciunile lor au avut efect, au funcționat!

Iată un material video despre acest miracol care a salvat viața fetiței și a uimit o lume întreagă:

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News