Au așteptat să treacă 9 ani ca să deschidă cadoul de la nunta lor. Apropiaților nu le-a venit să creadă, dar toți au rămas fără cuvinte când au văzut una ca asta! De ce surpriză au avut parte soții

By
loading...

Kathy și Brandon Gunn din Michigan din Statele Unite, s-au căsătorit pe 1 septembrie 2007. Printre cadourile de nuntă primite de către cei doi se afla și un pachet de la mătușa lui Kathy, Alison. În plus, cutia era însoțită de următorul mesaj: „Nu deschideți decât la prima neînțelegere”.

Chiar dacă pe parcursul relației au avut destul discuții aprinse și neînțelegeri, misterioasa cutie a rămas neatinsă vreme de 9 ani!

Fiind în căutarea unui cadou pentru nunta unor prieteni, cei doi au început să aibă o discuție aprinsă și așa și-au amintit de cutia care stătea ascunsă într-un dulap.

„M-am gândit la ziua nunții noastre și am încercat să îmi aduc aminte care a fost cadoul care a însemnat cel mai mult pentru noi. Partea amuzantă a fost că darul cel mai însemnat nouă stătea încă într-un dulap fără să fi fost deschis”, spune Kathy.

„Cred că amândoi am ezitat pe parcursul timpului să apelăm la cutie pentru ca ar fi simbolizat eșecul căsniciei noastre”, spune Kathy. „Tot timpul am presupus că în cutia respectivă se află cheia salvării unei căsnicii – un truc străvechi, necunoscut de către începători. Până la urmă, mătușa și unchiul meu au fost împreună timp de jumătate de secol”, a mai declarat Kathy.

Așadar, sosise momnetul ca cei doi să arunce o privire în cutia care a stat neatinsă timp de 9 ani. Se așteptau, cumva, ca în interior să existe o soluție, un răspuns la ceea ce se întâmplă în relația de cuplu după o anumită perioadă. Când au desfăcut-o, cei doi au avut parte de o reală surpriză: cutia era plină cu produse de baie, două pahare de vin, o vază și un plic cu două sume de bani înfășurate în hârtie, câte unul pentru fiecare. Pe hârtia destinată lui Kathy, mătușa o sfătuia să folosească banii pentru a cumpăra pizza sau ceva ce le place amândurora. Brandon era sfătuit să cumpere flori și o sticlă cu vin.

loading...

„Ce era în cutie nu era chiar important. Aceasta a stat timp de 9 ani pe un raft și totuși, ne-a învățat să fim toleranți, înțelegători și răbdători. Odată ce am deschis cutia am înțeles că secretul….toate instrumentele pe care le folosim ca să menținem o relație sănătoasă, se află în fiecare din noi”, a spus Kathy.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News