Au chemat o bunică pe care toți o credeau nebună ca martor la proces, dar după ce a terminat ea de vorbit, avocații mai aveau puțin și leșinau și judecătorul era în șoc! Ce le-a spus tuturor e incredibil

By
loading...

Aceasta este povestea unei bunicuțe care este chemată în instanță, la tribunal, pentru a depune mărturie ca martor, dar foarte puțini știu că la unele întrebări ar fi mai bine să nu răspundem, mai ales dacă trăim într-un oraș mic unde toată lumea cunoaște pe toată lumea.

Într-o sală de judecată dintr-un mic orășel din Nebraska, procurorul și-a chemat primul martor, o bunică foarte în vârstă. Procurorul a mers în fața femeii și a întrebat-o: ,,Doamnă Williams, știți cine sunt eu?”
Ea a răspuns: ,,Sigur că știu cine sunteți, domnule Rawley. Te cunosc de când erai mic, și, sincer, ești o dezamăgire. Minți, îți înșeli nevasta, manipulezi oameni și vorbești oamenii pe la spate. Crezi că ești mare și tare, dar dacă aveai măcar jumătate de creier ai fi înțeles că nu vei fi niciodată altceva decât un mediocru milog. Deci, da, știu cine ești.”

Procurorul a rămas cu gura căscată, la propriu. Șocat, se gândea cum să se scoată și a întrebat-o: ,,Doamnă Williams, îl cunoașteți pe avocatul apărării?”

Ea a răspuns: ,,Sigur că da. Îl cunosc pe domnul Carbuncle de când era mic. E un leneș obsedat de religie, care are probleme cu alcoolul. Nu e capabil să aibă o relație normală cu nimeni, și este unul dintre cei mai proști avocați din țara asta. În plus, își mai înșeală și nevasta cu trei femei diferite, dintre care una este soția ta. Da, știu exact cine e el.”

Avocatul apărării arăta de parcă era gata să facă un infarct.

Judecătorul le-a cerut celor doi să se apropie și le-a șoptit pe o voce joasă, dar cât se poate de panicată: ,,Dacă vreunul dintre voi doi, idioților, o întreabă dacă știe cine sunt eu, vă bag în pușcărie pe viață!”

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News