Au descoperit un mânz plângând lângă mama lui ce era culcată la pământ! Ce se întâmplase, noroc că au trecut pe acolo! Finalul e minunat!

By
loading...

Nu exista iubitori de animale care daca observa unul aflat in suferinta sa nu se opeasca sa ii vada starea de natate si sa incerce sa il ajute pe cat posibil si sa ii salveze viata.

Acest caz este impresionant. Oamenii au vazut pe camp un manz care se tot rotea in jurul mamei sale si incerca sa o ajute intr-un fel. S-au apropiat incet, sa nu sperie animalele si sa vada daca le pot ajuta. Iapa avea copita prinsa in coama incurcata si nu se mai putea ridica de jos. Cand s-au apropiat oamenii, manzul a fugit si alerga in jurul acestora, nestiind ce se va intampla cu mama sa. Barbatul s-a apropiat cu rabdare de iapa si i-a taiat o bucata din coama incurcata si i-a eliberat piciorul. Vazand ca nu reprezinta niciun pericol, aceasta s-a ridicat si a mers la puiul ei. Momentele de dupa au fost impresionante.

 

Au observat un mânz plângând lângă mama lui. Ce s-a întâmplat apoi este pur şi simplu minunat! from BillionaireBoysClub on Vimeo.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News