Au găsit avionul acesta misterios abandonat în mijlocul pădurii, dar abia când s-au apropiat și-au dat seama ce se întâmplase cu el și ce era în interior! Le-a înghețat sângele în vene: „Am văzut peste tot doar…”

By
loading...

O aeronavă tip Boeing 737 a fost descoperit în mijlocul unei văi din Bali, Indonezia, dar nimeni nu își poate imagina cum a ajuns avionul acolo.

Între timp, aeronava a devenit o adevărată atracție turistică, fascinantă și extrem de populară. Ceea ce este și mai impresionant este că nimeni nu știe cum a ajuns avionul acolo, tocmai în acel loc.

Și ca și când asta nu ar fi fost de ajuns, aeronava era închisă și nu are nimic care să ajute la identificarea lui. Avionul este înconjurat de copaci și containere de gunoi, și chiar dacă este încuiat și se află sub supravegherea autorităților, turiștii din toată lumea sunt captivați de misterul lui și vin să-l viziteze, și să-și facă poze cu el.

Chiar și așa nimeni nu știe cum a ajuns avionul în această parte a Indoneziei. Potrivit speculațiilor, se pare că la început el se dorea a fi un restaurant. Localnicii cred că avionul avea un proprietar care plănuia să îl transforme într-un restaurant, dar cum acesta nu și-a putut permite să-și ducă planul la bun sfârșit, l-a lăsat acolo să ruginească. Drept urmare, avionul e gol.

Acest Boeing 737 nu este singurul găsit pe insula Bali, un altul a fost descoperit în Kedonganan. Iată mai multe imagini:

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News