Au inceput filmarile la „Ferma Vedetelor! Iata ce ii asteapta pe cei 18 concurenti in acest sezon!

By
loading...

Mihaela Radulescu si Cristian Bozgan sunt prezentatorii noului sezon de la „Ferma”, ei fiind cei care i-au intampinat pe cei 18 concurenti care s-au hotarat sa aiba parte de aventura vietii lor. 

Toti vor sa isi testeze limitele cu aceasta ocazie, renuntand la confortul cu care sunt obisnuiti acasa, vrand sa demonstreze ca pot trai in conditii complet diferite fata de cele cu care sunt obisnuiti. Vor avea parte de surprize, de situatii care vor lua alta intorsatura, dar si de momente neasteptate. Toate noile reguli vor face din acest nou sezon al „Fermei” o editie memorabila. In munti ninge incontinuu, fiind avertizati constanta de cod galben sau portocaliu, iar ce 18 concurenti vor fi nevoiti sa treaca peste toate aceste incercari extrem de grele la care sunt supusi.

Ei vor trebui sa fie uniti si sa gaseasca impreuna strategii de a merge mai departe, dar si sa lucreze foarte bine in echipa. Aici prieteniile capata o alta forma si pot deveni mai solide sau se pot strica intr-o secunda. Cei 18 concurenti sunt: Brigitte Nastase, Geanina Ilies, Otilia, Carmen Negoita, Claudia Pavel, Diana Belbita, Ioana Filimon, Otniela Sandu, Ame Calin, Catalin Moroșanu, Emil Rengle, Florin Pastrama, Jorge, Kamara, Marius Craciun, Remus Boroiu, Silviu Tolu si Vali Barbulescu. Pentru ei surprizele deja au inceput, insa vor fi facute publice atunci cand va incepe sa se difuzeze emisiunea.

Mihaela Radulescu are foarte mare incredere in cei 18 concurenti: „Ma bucur ca suntem in aceasta noua provocare impreuna. Voi fi alaturi de ei si la bine, si la greu. Cand vor avea de luat decizii importante, voi incerca sa-i ajut, nu sa-i influentez. Aici viata e pe bune, e adevarata, e grea, in nameti, in zapada, in frig, in conditii cu care cei mai multi dintre ei nu sunt obisnuiti.”

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News