Au primit un apel de urgență de la un copil în toiul nopții. Polițistul s-a enervat credea că e o glumă, dar după ce l-a ascultat cu atenție, polițistul a izbucnit în lacrimi, iată de ce sunase băiețelul

By
loading...

Pierderea mamei ori a tatălui este, probabil, cel mai greu lucru de îndurat pentru un copil. În plus, plecarea unuia dintre părinți poate fi dificil de înțeles pentru un copil. Mama, care era mereu acolo, ori de câte ori aveai nevoie, acum nu mai este deloc de găsit.

Într-o zi, mama lui Jerry, un băiețel în vârstă de 5 ani, a mers la spital pentru că se simțea rău. Înainte de a pleca, mama le-a spus lui Jerry și fratelui său să stea liniștiți acasă, pentru că ea va veni repede, dar mama nu s-a mai întors niciodată de atunci.

După ceva timp, tatăl i-a explicat celui mic că mama s-a dus la ceruri, dar Jerry tot și-a pus întrebări și nu înțelegea de ce mama nu mai venea să îl viziteze.

Într-o zi, disperat să își găsească mama, micul Jerry a sunat la 112. La capătul celălalt al firului, se afla un ofițer în vârstă, care i-a răspuns băiețelului. La început, ofițerul a crezut că este vorba de o glumă proastă, că cineva râde de el. Atunci, băiețelul, cu glas trist, i-a spus: „Mama mea era frumoasă, îmi e dor de ea atât de mult”.

Ofițerul l-a ascultat cu răbdare, iar când și-a dat seama de ce micul Jerry a sunat la poliție, a izbucnit în lacrimi. Timp de câteva secunde aproape că nu a mai putut scoate o vorbă.

Auzind povestea emoționantă a băiețelului, ofițerul de poliție profund afectat, i-a oferit copilului câteva sfaturi, venindu-i în cap următoarea idee: împreună cu tatăl și cu fratele său să de-a drumul unui balon spre cer, care va ajunge la mămica lui, și așa, vieților lor vor fi permanet conectate.

 

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News