Au secat pentru prima dată cel mai vechi și mai mare canal din Paris, când au văzut ce se ascundea la fundul lui au rămas fără aer! Uite ce era de fapt bucata de metal

By
loading...

Canalul Saint-Martin este unul dintre cele mai vechi și cele mai mari canale din Paris, dar în același timp este și unul dintre cele mai murdare. Așa că autoritățile trebuie să îl curețe regulat. Recent ei l-au secat pentru prima dată, ultima oară când o astfel de operațiune fusese desfășurată fusese în 2001. Muncitorii au început să curețe tot ce se strânsese pe fundul canalului.

Murdăria era imensă, nimănui nu i-a venit să creadă, au strâns peste 40 de tone de gunoi! Canalul era plin de obiecte misterioase și a oferit o imagine ciudată parizienilor și turiștilor.

Dar ce au găsit? Erau multe sticle de vin, sute de biciclete și mopede, camere foto, artefacte din cel de-al Doilea Război Mondial, o mașină din aceeași epocă, unele dintre ele aruncate recent, altele adevărate artefacte cu valoare istorică, au găsit chiar și o armă. Muncitorii au mai găsit și 4 tone de pește care a fost mutat în siguranță.

Pentru a vedea toate descoperirile, priviți materialul video de mai jos:

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News