Au văzut cum fetița se plimba de una singură pe stradă. Disperată și cu glasul stins, întreba oamenii din jur dacă i-au văzut mama, dar puțini o băgau în seamă. Finalul este nemaiîntâlnit, uite ce a pățit fata în plină stradă

By
loading...

Oricine și-a scăpat din privire copilul, chiar și pentru o clipă, știe cât de îngrozitor poate fi acest lucru. Să nu mai vorbim de cei care și-au pierdut fiul sau fiica, chiar și preț de câteva minute. În orice situație te-ai afla, sentimentul de panică ți-ar cuprinde imediat tot corpul, un sentimente pe care nu îl poți descrie în cuvinte.

Dar te-ai întrebat vreodată ce ai face în momentul în care copilul tău ar dispărea nu pentru câteva secunde, ci preț de câteva minute, ore, ba chiar zile? Greu de imaginat, nu-i așa? Iar după căutări îndelungate și, să îți dai seama că, de fapt, copilul tău a dispărut complet.

Iată povestea de mai jos, care se dorește a fi un experiment social. Personajul principal al experimentului este o fetiță care s-a pierdut de mama sa pe străzile orașului în care locuiesc și care nu știe nici drumul până la casa lor.

Niciunul dintre oamenii pe care ea îi vede pe stradă și pe care îi întreabă disperată nu știe că cea mică este doar o actriță care joacă rolul unui copil pierdut de părintele său. Totul a fost filmat cu o cameră ascunsă pentru a surprinde reacțiile oamenilor.

Fiecărui om pe care îl întâlnește, fetița se duce și îi cere în mod repetat ajutorul, dar în cele din urmă, cu tristețe, se așază singură pe trotuar. Oamenii trec pe lângă ea, nepăsători. Doar câteva persoane întorc capul după ea și îi acordă puțină atenție, dar după scurt timp, își văd liniștiți de drum.

Dar ceea ce se întâmplă la sfârșit este de-a dreptul îngrozitor și neașteptat.

Auzind că s-a pierdut de mama ei, un bărbat o ia de mână, pretinzând că a văzut-o pe mama copilei și că o va duce la ea. În acel moment tensionat, unul dintre cei care știau despre acest experiment, apare și încearcă să salveze fetița din mâinile bărbatului care i-a spus fetei că o va duce în siguranță la mama ei. Pentru a nu se da de gol și pentru a duce totul la bun sfârșit, complicele sună la poliție și anunță cazul fetiței.

loading...

Când au ajuns la fața locului, ofițerii de poliție l-au identificat pe bărbat, a cărui cazier nu era deloc curat, ba din contră, acesta era chiar unul din pedofilii de temut din orașul în care fetița se pierduse.

Adevărul este că, în graba noastră, constrânși de grijile cu care ne confruntăm zilnic fiecare dintre noi, poate nici nu am fi observat fetița care își căuta cu disperare mama.

loading...

Dar, mă bucur că am dat peste această poveste, pentru că m-a făcut să-mi dau seama că trebuie să dau mai multă importanță la ceea ce se petrece în jurul meu, mai ales atunci când este vorba despre copii mici care s-ar putea pierde de familia lor și care cer ajutorul.

Tu cum ai fi reacționat într-o astfel de situație?

Ar fi minunat ca această poveste să ajungă mai departe! Consecințele acestei situații pot fi devastatoare pentru viața unui copil care chiar are nevoie de ajutor.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News