Aveau doi copii, nu-și mai doreau încă unul, dar femeia a rămas însărcinată. Medicii au rămas fără cuvinte când aceasta a născut: „Doamnă, în afară de copil, mai e ceva aici!” Ce au găsit în interiorul femeii

By
loading...

Oricine dorește să nu rămână gravidă poate apela la multe variante de contracepție, în zilele noastre existând metode bune pe care le poți folosi. Cu toate acestea, mai sunt momente când și acestea dau greș. Așa s-a întâmplat și în cazul lui Lucy Hellein.

Lucy Hellein și soțul ei locuiesc în Alabama, Statele Unite ale Americii. Cei doi au deja copii, iar după ce a dat naștere celui de-al doilea copil, Lucy a ales să folosească un sterilet, care, potrivit producătorului, ar trebui să ofere o protecție de 99%. Dar când Lucy a mers la ginecolog, a primit o veste surprinzătoare: era însărcinată cu cel de-al treilea său copil!

Deși era sigură că sarcina nu putea avea mai mult de câteva săptămâni, medicii i-au spus că sarcina era destul de avansată, femeia având deja 18 săptămâni. În plus, steriletul nu era de găsit, iar doctorii au crezut că pur și simplu căzuse, fără ca femeia să observe, însă Lucy nu credea că așa ceva ar fi fost posibil!

Până la urmă, femeia a păstrat sarcina, iar pe Pe 27 aprilie s-a născut Dexter Tyler, prin cezariană. Dar medicii nu l-au găsit doar pe Dexter în pântecele mamei, în spatele uterului era steriletul care ar fi trebuit să o protejeze pe femeie de o posibilă sarcină. „Dexter trebuia să se nască, e clar. Trebuia să se nască pe 4 mai, dar doctorul ne-a spus că bebelușul are multă voință și nu mai vrea să aștepte.”

Un lucru este cert, dacă un copil trebuie să vină pe această lume, el va veni cu orice preț și sigur este o binecuvântare pentru părinții lui!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News