Avertizare importanta! Cod Galben de vant puternic! Vezi ce zone ale tarii sunt afectate

By
loading...

Administratia Nationala de Meteorologie a emis in dimineata zilei de luni, 16 aprilie, mai multe atentionari in legatura cu un nou cod Galben de vant puternic, valabil pentru mai multe judete.

Sub cod Galben de vant puternic, pana la ora 16:30, se afla urmatoarele judete: Vaslui, Bacau, Vrancea, NEamt, Galati si Iasi, un vor fi intensificari ale vantului ce pot ajunge pana la 70 km/h.

Cod Galben de vant intens valabil pentru data de 16 aprilie, pana la ora 16:30, este valabil pentru judetele Bacau, Vrancea, Neamt si Galati. Se vor semnala intensificari ale vantului, care la rafala vor atinge viteze de 55 – 60 km/h, izolvat chiar si 70 km/h.

In judetul Caras-Severin, codul Galben de vant intens este valabil pana la ora 15:00, cu intensificari ale vantului semnificative, care la rafala vor atinge viteze cuprinse intre 55 – 60 km/h, dar trecator si viteze de 70 km/h.

In judetul Sibiu, codul Galben de vant aduce rafale care vor atinge chiar si viteze cuprinse intre 70 si 90 de km/h in zonele inalte de munte.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News