Băiatul lor se ducea zilnic la malul mării și stătea acolo cu orele! Familia a vrut să afle ce tot făcea el acolo, așa că l-au urmărit! Când au văzut acest monstru, au luat camera și l-au filmat!

By
loading...

Lumea animalelor nu seamănă cu nicio altă lume! Animalele formează tot felul de alianțe ciudate împreună cu oamenii, unele dintre ele sunt absolut surprinzătoare. Acesta este și cazul acestui băiețel care a dezvoltat o prietenie cu un animal ale căror mușcături veninoase l-ar putea ucide, dar niciodată nu i-a făcut vreun rău!

Locul preferat al acestui băiețel este malul mării, aici se întâlnește cu el mai bun prieten al lui. Odată ce ajunge aici face sunete ciudate, sau aruncă mâncare iar prietenul lui cel mai bun apare.

După ce animalul vine la mal, băiatul îl hrănește și se joacă cu el timp de ore întregi, după ce termină mâncarea pe care a adus-o cu el, face rost de alta de la pescarii din zonă.

Prietenii și familia lui au fost roși de curiozitate, habar n-aveau ce tot face băiatul zilnic acolo, dar când l-au văzut cu ce se joacă nu și-au putut crede ochilor ce prieten ciudat avea!

Iată ce făcea băiatul în fiecare zi, o poveste minunată despre prietenie adevărată:

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News