Baietelul lui Cristi Borcea si al Valentinei Pelinel s-a bucurat de zapada si a construit un om de zapada. „I-a placut asa de mult incat…”

By
loading...

Milan, baietelul Valentinei Pelinel si a lui Cristi Borcea a fost atat de incantat de omul de zapada pe care l-a construit, incat si-a dorit sa il ia in casa cu el, lucru pe care l-a si facut cu ajutorul mamei sale.

Baietelul omului de afaceri Cristi Borcea si al fostului top model Valentina Pelinel are o personalitate puternica si nu se lasa prea usor atunci cand isi doreste cu adevarat ceva. Milan s-a bucurat zilele acestea de ninsoarea care s-a asternut peste Capitala si a iesit afara, unde a construit un om de zapada in miniatura, pe masura lui. Copilului i-a placut atat de mult incat a vrut neaparat sa il ia cu el in casa.

„I-a placut asa de mult omul de zapada incat si-a dorit sa-l luam in casa???”, a povestit Valentina Pelinel despre intamplarea cu fiul sau.

Mamica s-a conformat, bineinteles, dorintelor fiului ei si a adus omul de zapada in casa, asezandu-l intr-un lighean. Baietelul a fost extrem de fericit sa obtina ceea ce a dorit si chiar s-a lasat pozat cu noul sau prieten din lighean.

Valentina Pelinel este un fost model ce a avut mare succes atat in tara cat si in strainatate. Ea a fost casatorita in trecut cu fostul politician Cristian Boureanu, iar in data de 12 septembrie s-a cununat civil cu omul de afaceri Cristi Borcea. Cei doi au impreuna un baietel, Milan ce a venit pe lume in anul 2016. Valentina si Cristi urmeaza sa devina din nou parinti, ea fiind insarcinata cu gemeni. Pe data de 30 septembrie cei doi au facut nunta in Ungaria.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News