Bărbatul a decis să-și încuie capul într-o cușcă rotundă, apoi i-a dat soției cheia ca să aibă grijă de ea. Acum nu mai poate trăi fără ea, și-o dă jos doar când mănâncă! Motivul tulburător pentru care bărbatul face asta de 20 de ani

By
loading...

Oricine cunoaște pericolele fumatului, dar, în ciuda milioanelor de avertismente pe care le auzim sau le vedem zi de zi în jurul nostu, oamenii le ignoră și continuă să fumeze din cauza mai multe motive, dar principalul rămâne dependența.

Oamenii au acest obicei, fumatul, de foarte mult timp, pentru unii devenind parte din viața lor. Pe lângă faptul că dăunează sănătății, fumatul este și foarte costisitor. În cele din urmă te poate îmbolnăvi, dar te poate lăsa și fără prea mulți bani. Cu toate acestea, doar fumătorii știu cât de greu este să te lași ori să renunți pentru totodeauna la acest obicei.

Dorindu-și din tot sufletul să se lase de fumat, un bărbat din Turcia, pe nume Ibrahim Yucel, și-a închis capul într-o cușcă, apoi i-a dat cheia soției sale. Se pare că acea cușcă pe care și-o punea în jurul capului îl împiedica să nu mai fumeze, iar soția sa îl ajuta să o dea jos în momentul în care trebuie să ia masa. După ce mânca, bărbatul își punea la loc cușca în jurul capului. Ibrahim Yucel a dorit să își țină promisiunile făcute familiei atât de mult, încât a inventat el însuși un aparat aproape medieval care nu-i permite să mai fumeze.

Bărbatul în vârstă de 42 de ani spune că a fumat două pachete de țigări pe zi timp de peste 20 de ani, dar a decis să se lase după ce tatăl lui a murit de cancer la plămâni. Pentru că a încercat mai multe metode și niciuna nu i-a fost de folos, a fost nevoit să recurcă la această idee.

Soția lui spune că la început era jenată și rușinată de idee, dar că acum îl sprijină pentru că a văzut că soțul ei e foarte serios în ceea ce privește abandonul tutunului.

Turcul poate respira și poate vedea, dar nu își poate apropia mâinile de cap. De asemenea, printre crăpături, el poate sorbi apă cu paiul.

Iată mai multe imagini din viața acestui om care a găsit o soluție unică pentru problema sa:

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News