Bărbatul a mers la o plimbare pe lac, dar la un moment dat a văzut că iese ceva din copcă. A revenit acolo în fiecare zi. Mulți ziceau că e nebun, dar când au aflat ce făcea zilnic acolo, nu le-a venit să creadă! Ce se întâmpla sub gheață la ore fixe

By
loading...

Despre prieteni imaginari am mai auzit, la fel și de prietenii ciudate, dar cazul de mai jos pare să depășească toate aceste lucruri.

Într-o zi geroasă de iarnă, o vidră extrem de flămândă, a mers direct la ușa unui bărbat în vârstă. De atunci, Seppo și simpatica vidră sunt prieteni de nedespărțit.

Seppo Laamanen are 65 de ani și își amintește că vidra a ajuns la ușa casei lui în urmă cu șapte ani, mai exact, în 2011. Era mică și flămândă, iar acest lucru era vizibil, așa că Seppo nu s-a gândit niciun moment să o alunge, ba chiar a decis să aibă grijă de ea. Omul cu suflet mare a hrănit-o cu viermi și pește. Drept răsplată, pentru că bărbatul a fost atât de bun cu ea, Vidra îl vizitează tot timpul în casa lui din Punkaharju, în Finlanda estică.

Chiar dacă vidra a devenit o mică celebritate locală și primește mulți vizitatori de peste tot, curioși să vadă cu ochii lor o astfel de prietenie, mai puțin obișnuită, animalul se simte în largul lui și este liniștit doar în compania lui Seppo.

Iată în imaginile de mai jos prietenia uimitoare dintre vidră și Seppo.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News