Bărbatul a vrut să facă o glumă, să-și arunce iubita în apă, chiar sub ochii prietenilor. Uite ce se întâmplă când a dat s-o arunce peste barcă, imaginile au devenit virale!

By
loading...

Un clip în care apare un cuplu a fost postat pe Youtube și a ajuns viral în întreaga lume. În imagini, se poate observa cum bărbatul încearcă să-și arunce iubita în apă, peste barca în care se aflau, alături de alți câțiva prieteni. Doar că planul lui nu iese așa cum și-a imaginat.

Acest cuplu din Statele Unite ale Americii face senzație pe internet, după ce a apărut un clip pe internet cu ei doi, în timp ce se plimbau cu barca.

În imagini, bărbatul încearcă să o arunce pe iubita lui peste barcă, în apă, dar din nefericire, acesta o scapă în cap pe femeie între pereții bărcii și o lovește la gât. Culmea, cel care cade în apă este chiar el.

Cu siguranță, bărbatul va fi nevoit să aibă grijă de iubita lui, care s-a lovit la gât în timp ce acesta încerca să o arunce în apă. Utilizatorii mai cârcotași au comentat pe Youtube că „cel mai probabil, bărbatul e singur acum”.

Iată imaginile care au devenit virale într-un timp foarte scurt :

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News