Bărbatul nu avea familie și a donat casa lui Bisericii, dar când au intrat înăutru și au văzut ce era acolo, a făcut înconjurul lumii! Erau cu miile, iar bătrânul ținuse totul secret!

By
loading...

Un bărbat bătrân, fără familie, s-a stins din viață și a decis să lase casa în care locuia bisericii. Oamenii au fost impresionați de gestul lui, dar nici prin cap nu le trecea ce urmau să găsească în interiorul casei bărbatului. Au rămas de-a dreptul fără cuvinte!

Dennis Erickson, în vârstă de 69 de ani, avea o pasiune care îl fascina. Bărbatul nu s-a căsătorit niciodată, nu a avut copii, iar cea mai mare parte a banilor lui a mers către lucrul pe care îl iubea cel mai mult pe lume: mașinile.

Lisa Lundstrom, membră a bisericii de care aparținea omul, a fost trimisă să vadă cum arată casa, dar încă de când a intrat a fost surprinsă. Femeia a văzut cum casa bărbatului era plină, plină de mașini. De-a lungul timpului bărbatul pasionat adunase mii de modele de mașini. Din perete în perete, de la podea la tavan, mașinile în miniatură acopereau orice suprafață disponibilă, iar garajul era, de asemenea, plin de mașini clasice!

În total, în casa bărbatului erau peste 30.000 de mașini. Bărbatul, un inginer pasionat, a ținut chiar și un jurnal în care a notat toate detaliile legate de achiziții și de modul în care le menținea în stare bună..

Preotul a declarat: ,,Cred că folosind darul pe care Dennis ni l-a dat pentru a avea un impact asupra viitoarelor generații este exact modul în care ar fi vrut să fie folosit”.

Imaginile sunt geniale, uite cum arăta casa plină de mașini:

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News