Bărbatul tot auzea zgomote ciudate care veneau din podul casei. Speriat, a pus acolo o cameră ascunsă să vadă ce se petrece. A doua zi, a privit imaginile și nu i-a venit să creadă ochilor! Uite ce se întâmpla chiar în podul casei lui

By
loading...

Jerome și Ashley Kennedy din Pittsburgh, Statele Unite ale Americii, formează o familie, iar de aproape un an de zile sunt și părinți. Aceștia locuiesc cu copilul lor de doar 10 luni într-o casă veche, modestă, dar foarte primitoare, imobil care împarte un zid cu casa de alături.

Într-o zi, pe când Jerome s-a pus să adoarmă copilul, a început să audă tot felul de zgomote dubioase, care păreau să vină din podul casei. Inițial, nu a dat prea multă importanță, dar când a observat că aceste zgomote erau din ce în ce mai evidente, bărbatul a decis că e vrea să vadă despre ce e vorba acolo. „Știam că cineva era acolo”, a spus Jerome. Dar niciodată nu și-ar fi imaginat că va descoperi atât de repede despre ce este vorba. Cineva se ascundea în podul familiei lor și le spiona fiecare mișcare.

Primul gând care i-a trecut prin minte bărbatului a fost să instaleze în podul casei o camera video. Zis și făcut. După ce a instalat camera ascunsă, a aștepta să treacă 24 de ore pentru a avea cât mai multe dovezi, iar a doua zi bărbatul a urmărit cu atenție imaginile înregistrate. Adevărul ieșise la iveală, deși era de necrezut: zgomotele din podul casei erau făcute de către vecinul lor, mai în vârstă, care îi spiona pe cei doi, Jerome și Ashley când erau în dormitor.

Cuplul a realizat apoi că o parte din peretele care separa cele două case a fost îndepărtată și înlocuită cu o bucată de lemn pe care o puteai da la o parte cu mare ușurință. Jerome a descoperit chiar și câteva găuri mici în peretele dormitorului lor.

loading...

Ce este cu adevărat ciudat este că soții nu au aflat nici până azi ce făcea, de fapt, vecinul curios care se furișa în podul casei lor ori de câte ori voia.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News